Νέα

Τιμοκατάλογος στριπτηζάδικων Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolososieos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.645
Πόντοι
786

NicoBellic22

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια γνωριζει κανεις τιμοκαταλογο και υπηρεσιες απο toys? Ειδα που ειναι κλειστο βεβαια αλλα εχω ακουσει καλα λογια και λεω να το δοκιμασω μετα την ανακαινιση.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.504
Πόντοι
4.420
Παιδια γνωριζει κανεις τιμοκαταλογο και υπηρεσιες απο toys? Ειδα που ειναι κλειστο βεβαια αλλα εχω ακουσει καλα λογια και λεω να το δοκιμασω μετα την ανακαινιση.
Κατσε να γινουν κι εκλογες και πας μετα

kosdul13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Sto Queens sto Mpournazi pies kanoun kalamaki ?? sto aplo or sex sto megalo prive

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.436
Πόντοι
9.086
Sto Queens sto Mpournazi pies kanoun kalamaki ?? sto aplo or sex sto megalo prive
Πάνω από τις μισές αλλά όχι οι πολύ καλές του καταστήματος όπως πχ η Λιλου ή η Βερόνικα ή η Μιρέλλα!!!!! Η νικα η ψηλή ξανθιά δεν ξέρω αλλά μου είναι αδιάφορη!!!! Η Εβελίνα φουλ τα πάντα όλα αλλά οκ...η Εύα η Ελληνίδα επίσης αλλά από εμφάνιση too heavy πια!!!! Και η miami κάνει τα πάντα όλα αλλά και αυτή έχει χαλάσει σε εμφάνιση πολυ

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.618
Πόντοι
456
Τoys ειπαμε ειναι κλειστο?
Όχι απλά κλειστό. Εδώ λέμε μήπως έχει κλείσει για πάντα. Άσε που ακόμα και αν ανοίξει ξανά τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, εξαιτίας της άθλιας κατάστασης της οικονομίας, οπότε μάλλον θα κλείσει ξανά και αυτό είναι το πιο ουσιαστικό πρόβλημα.

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
Όχι απλά κλειστό. Εδώ λέμε μήπως έχει κλείσει για πάντα. Άσε που ακόμα και αν ανοίξει ξανά τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, εξαιτίας της άθλιας κατάστασης της οικονομίας, οπότε μάλλον θα κλείσει ξανά και αυτό είναι το πιο ουσιαστικό πρόβλημα.
Eνα ξανθο μωρακι δυνατο μπαμπατσικο που μιλαγε εγκλεζικα μονο ξερουμε που μετακομισε εγω γι αυτην πηγαινα μονο μερικες φορες εχωουμε καμια ιδεα?

OP
OP
K

kolososieos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
72
Πόντοι
0
ΠΑΙΔΙΑ ! το τοπικ λεγεται τιμοκαταλογος στιπ κλαμπ οχι εντυπωσεις. εδω παρακαλω βαλτε τι πληρωνεται και οχι για ποιες.

GiannisGRtop

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2022
Κριτικές
3
Like
150
Πόντοι
0
Βλέπω λείπουν ακόμα τιμές από πολλά μαγαζιά οι συναγωνιστές που έχουν πληροφορίες να συμπληρώσουν για να τα βάλουμε σε ένα μήνυμα όλα μαζί

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.487
Πόντοι
8.296
η Ναντια(Σκαρλετ) πηγαινει εκει?? και αν ναι ξερουμε αν γινετε τιποτα παραπανω?
γιατί δεν πας στο στούντιο που δουλεύει; ή ακόμα καλύτερα γιατί δεν την φέρνεις σπίτι σου απ το γραφείο;

risxaout

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
1.533
Πόντοι
201
γιατί δεν πας στο στούντιο που δουλεύει; ή ακόμα καλύτερα γιατί δεν την φέρνεις σπίτι σου απ το γραφείο;
εχεις τα δικια σου (εν μερει).... αν δουλευε ακομα στο στουντιο που λες θα πηγαινα...αν ξερεις κατι παραπανω πες μου φιλε!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.487
Πόντοι
8.296
εχεις τα δικια σου (εν μερει).... αν δουλευε ακομα στο στουντιο που λες θα πηγαινα...αν ξερεις κατι παραπανω πες μου φιλε!
https://*****/lady/νάντια-5/?id=194707
Τατοΐου 71 βράδυ

risxaout

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
1.533
Πόντοι
201
Τατοΐου 71 βράδυ
αμα ειχε incall θα την ειχα παρει απο το agency, για το τατοιου δεν εχει προγραμμα στο πορταλ και μου επεφτε λιγο μακρια για να παω στα τυφλα...αλλα ευχαριστω!

newbrdlo@gmail.com

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2023
Like
298
Πόντοι
21
από πότε είναι κλειστό; πηγα την Δευτερα κι νομιζα ειναι κλειστο λογο του Πασχα
ξερουμε που πηγανε η κοπελες που ηταν εκει;

NicoBellic22

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα μαγκες, να ρωτήσω οντας νεος στο παιχνίδι. Μεχρι στιγμής εχω παρει μονο απλους χορούς φοβούμενος να δωσω το 50αρι (συνηθως) για μικρο πριβε η παραπάνω για μεγάλο, γνωρίζει κανεις να μου πει αν στο μικρο πριβε παιζει συνήθως καμια χειρομάλαξη η κατι? Σκεφτόμουν μιας και το toys εκλεισε απ οτι φαινεται να πηγαινα elite.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom