Νέα

Τιμοκατάλογος στριπτηζάδικων Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolososieos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GiannisGRtop

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2022
Κριτικές
3
Like
152
Πόντοι
0
17/4 Τιμές Queens of The North
Είσοδος 10€ με ποτό
Χορός απλός 12€ (από 10 που ήταν)
Πριβέ μικρό 50€ (γυμνός χορός)
Πριβέ κανονικό 110€ (μπριζόλα από 4)
Ποτό για κορίτσι είχε δύο επιλογές δεν ασχολήθηκα πήγαινα για χορούς

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.176
Πόντοι
2.906
Καλησπέρα μαγκες, να ρωτήσω οντας νεος στο παιχνίδι. Μεχρι στιγμής εχω παρει μονο απλους χορούς φοβούμενος να δωσω το 50αρι (συνηθως) για μικρο πριβε η παραπάνω για μεγάλο, γνωρίζει κανεις να μου πει αν στο μικρο πριβε παιζει συνήθως καμια χειρομάλαξη η κατι? Σκεφτόμουν μιας και το toys εκλεισε απ οτι φαινεται να πηγαινα elite.
Μην στηριζεσαι σε γνωμες.Στηριξου στον εαυτο σου και στη διαπραγματευση σου επιτοπου.Πρωην αμπαλος στο λεει.

NicoBellic22

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Μην στηριζεσαι σε γνωμες.Στηριξου στον εαυτο σου και στη διαπραγματευση σου επιτοπου.Πρωην αμπαλος στο λεει.
Σωστος, αρα θεωρεις οτι ειναι περισσοτερο θεμα επικοινωνιακο ε; Εγινε ευχαριστω, βλέποντας και κανοντας τοτε..

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
34
Like
3.928
Πόντοι
8.585
Απλά μην απογοητευτείς απο την επικοινωνιά.

GeorgeKing06

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα μαγκες, να ρωτήσω οντας νεος στο παιχνίδι. Μεχρι στιγμής εχω παρει μονο απλους χορούς φοβούμενος να δωσω το 50αρι (συνηθως) για μικρο πριβε η παραπάνω για μεγάλο, γνωρίζει κανεις να μου πει αν στο μικρο πριβε παιζει συνήθως καμια χειρομάλαξη η κατι? Σκεφτόμουν μιας και το toys εκλεισε απ οτι φαινεται να πηγαινα elite.
Είνα αναλογα την κοπελα αδερφε, εχει τυχει να μου κανει κοπέλα χειρομαλαξη στον 50αρη χωρο και εχει τυχει και οχι. Safe δεν μπορεις να εισαι εκτος αν συνενοιηθεις απο πριν με την κοπελα.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.624
Πόντοι
456
αμα ειχε incall θα την ειχα παρει απο το agency, για το τατοιου δεν εχει προγραμμα στο πορταλ και μου επεφτε λιγο μακρια για να παω στα τυφλα...αλλα ευχαριστω!
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά ειλικρινά για μένα η εμφάνιση της ούτε καν μέτρια μπορεί να χαρακτηριστεί, πόσο μάλλον για να την κυνηγάω να την βρω που είναι μέσα στην πόλη.

risxaout

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
1.553
Πόντοι
201
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά ειλικρινά για μένα η εμφάνιση της ούτε καν μέτρια μπορεί να χαρακτηριστεί, πόσο μάλλον για να την κυνηγάω να την βρω που είναι μέσα στην πόλη.
με καυλωνει το στυλακι της...εχει αυτο το μουτρακι που διψαει για σπερμα χαχαχα

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
20
Like
2.566
Πόντοι
1.196
Αν μπορει καποιος και για FBI να γραψει
Παλαια νεα, ίσως από το καλοκαίρι, δεν θυμαμαι: Μια φορά πήγα, προσπάθησα να κανω παιχνίδι με κάποιες, δεν τσούλαγε, μετά ήρθς μια χοντρη ελληνίδα κια μου λέει "Ξέρω τί θες, δεν θα το βρεις από αυτες, αυτές ψάχνουν για γαμπρό. Εγώ και η Ταδε μόνο τα κάνουμε όλα..", οπότε και εφυγα.
Ελπίζω να έχει αλλάξει από τότε...

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.155
Πόντοι
496
Παλαια νεα, ίσως από το καλοκαίρι, δεν θυμαμαι: Μια φορά πήγα, προσπάθησα να κανω παιχνίδι με κάποιες, δεν τσούλαγε, μετά ήρθς μια χοντρη ελληνίδα κια μου λέει "Ξέρω τί θες, δεν θα το βρεις από αυτες, αυτές ψάχνουν για γαμπρό. Εγώ και η Ταδε μόνο τα κάνουμε όλα..", οπότε και εφυγα.
Ελπίζω να έχει αλλάξει από τότε...
H χοντρη ειναι μια μελαχρινη που λες καταλαβα ποια λες ειανι αρπαχτικο αυτη για αγαπουληδες πουλαει ερωτες κανει κι αυτη και αλλες κανουν αλλα ζητανε 200 για φουλ δεν ειναι η μονη ομως.

LV79

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2026
Like
0
Πόντοι
0
Kinky, Alcatraz και Babylon: 10 λεπτά χορού (γυμνός) για 100 ευρώ
Babylon: full service 30min=300 ευρώ, 40min=400ευρώ, 60min=500ευρώ

Είναι αυτές οι κανονικές τιμές ή μήπως ζήτησαν υψηλότερες τιμές επειδή νομίζουν ότι μπορώ να πληρώσω περισσότερα επειδή δεν είμαι από την Ελλάδα...

AHATIS

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2025
Like
189
Πόντοι
1

Είναι αυτές οι κανονικές τιμές ή μήπως ζήτησαν υψηλότερες τιμές επειδή νομίζουν ότι μπορώ να πληρώσω περισσότερα επειδή δεν είμαι από την Ελλάδα...
οι τιμες που λες ....ειδικα για BABYLON σεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικότητα:cheesy::cheesy::cheesy:..σε αλλη χωρα μαλλον τα ειδες αυτα:think::think::think::think:

LV79

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2026
Like
0
Πόντοι
0
οι τιμες που λες ....ειδικα για BABYLON σεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικότητα:cheesy::cheesy::cheesy:..σε αλλη χωρα μαλλον τα ειδες αυτα:think::think::think::think:
Νομίζω ότι έχουν διαφορετικές τιμές για διαφορετικούς ανθρώπους. Αν ξέρουν ότι είσαι από μια πλούσια χώρα, ζητούν περισσότερα χρήματα...

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
34
Like
3.928
Πόντοι
8.585

Νομίζω ότι έχουν διαφορετικές τιμές για διαφορετικούς ανθρώπους. Αν ξέρουν ότι είσαι από μια πλούσια χώρα, ζητούν περισσότερα χρήματα...
Ίσως να πήγε με το Ε9 καρφιτσωμένο στο κούτελο.
Πάντως το αποκλείω να ρώτησες δεύτερη κοπέλα στο Babylon και να σου είπε την ίδια τιμη γιατι πολύ απλά δεν παίζουν αυτες η τιμες εκεί.

• Like
Αντιδράσεις: AHATIS

LV79

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2026
Like
0
Πόντοι
0
Πιθανότατα δεν θα ζητήσουν αυτή την τιμή από τους ντόπιους Έλληνες επειδή δεν θα την πληρώσουν. Ίσως να μην ζητούν όλα τα κορίτσια αυτήν την τιμή, αλλά 2 κορίτσια μου είπαν αυτήν την τιμή: μια κοντή μελαχρινή κοπέλα 30+ από τη Ρωσία και μια αυταρχική κοπέλα από τη Δομινικανή Δημοκρατία. Οι τιμές των ποτών είναι διαφανείς στον κατάλογο, αλλά οι τιμές του χορού δεν είναι στον κατάλογο... Αν φαίνεσαι πλούσιος, τα κορίτσια ρωτούν τι νομίζουν ότι μπορούν να βρουν...

LV79

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2026
Like
0
Πόντοι
0
Ποια είναι, λοιπόν, η κανονική τιμή για 10 λεπτά γυμνού χορού στη Βαβυλώνα, το Κίνκι και το Αλκατράζ;

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
34
Like
3.928
Πόντοι
8.585
Ποια είναι, λοιπόν, η κανονική τιμή για 10 λεπτά γυμνού χορού στη Βαβυλώνα, το Κίνκι και το Αλκατράζ;
Για κίνκι και Αλκα δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά για το Babylon ήταν 50€ το απλό πριβέ με διάρκεια δεκα λεπτά.
Μάλιστα πας σε ξεχωριστό χώρο και η τύπισα που είναι έξω όταν τελειώσει το δεκάλεπτο ανάβει τα φώτα.

tergo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2018
Κριτικές
11
Like
403
Πόντοι
290
Για κίνκι και Αλκα δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά για το Babylon ήταν 50€ το απλό πριβέ με διάρκεια δεκα λεπτά.
Μάλιστα πας σε ξεχωριστό χώρο και η τύπισα που είναι έξω όταν τελειώσει το δεκάλεπτο ανάβει τα φώτα.
Δηλαδή χρονόμετρο

Reebo

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2026
Like
7
Πόντοι
0

Έχω ακούσει ότι τους ξένους τους χρεώνουν παραπάνω, μάλλον ισχύει από αυτά που γράφεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom