Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πέννες (ελληνική σπορά) με κότα, πιπεριές Φλωρίνης και φέτα (Καλαβρύτων). Μια λουξ λάδα δίπλα και μηλοπιτάκια από φούρνο για σβήσιμο.ledis7 τι τσιμπησες?
Αρχοντας μαν,απο που πιτακια?Πέννες (ελληνική σπορά) με κότα, πιπεριές Φλωρίνης και φέτα (Καλαβρύτων). Μια λουξ λάδα δίπλα και μηλοπιτάκια από φούρνο για σβήσιμο.
"Ψυχογιού" λέγεται ένας φούρνος εδώ Χαϊδάρι. Και το ψωμάκι στο πιάτο ξέχασα είναι από νίτη.Αρχοντας μαν,απο που πιτακια?
Ωραια"Ψυχογιού" λέγεται ένας φούρνος εδώ Χαϊδάρι. Και το ψωμάκι στο πιάτο ξέχασα είναι από νίτη.
3 πιτογυρα χωρις μυδι,τατες,ζιρο.

ολη τη μερα εδω εισαι και τα βραδυα δεν δουλευεις ποτε εσυ;γιατί χωρίς μύδι μαν?
αφού είμαι εισοδηματίαςολη τη μερα εδω εισαι και τα βραδυα δεν δουλευεις ποτε εσυ;
Κρεμμύδι σε συντομία, τα δικά μου τα προτιμώ χωρίς πα-τάτες.γιατί χωρίς μύδι μαν?
εγώ τα θέλω με πατάτες ντομάτα και μουστάρδα τίποτα άλλοΚρεμμύδι σε συντομία, τα δικά μου τα προτιμώ χωρίς πα-τάτες.
δεν πατησες στα χθεσινα νηματα βλεπωεγώ τα θέλω με πατάτες ντομάτα και μουστάρδα τίποτα άλλο

ξέρω τι πας να κάνειςδεν πατησες στα χθεσινα νηματα βλεπω![]()

δε πας να δεις κανένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο να πάρεις?ξέρω τι πας να κάνεις
αλλά σήμερα δεν έχω όρεξη έχω σοβαρή δουλειά έχω παραγγείλει φαί και μπύρες και θα δω σειρά
δεν έχω όρεξη να τσακωθώ με τους χόμο σάπιενς![]()

πήρα ένα στο gran turismo δεν αρκεί?δε πας να δεις κανένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο να πάρεις?![]()
ελα στο νημα με τα ηλεκτρικα να μοιρασεις γνωση λενε ενδιαφεροντα πραγματαπήρα ένα στο gran turismo δεν αρκεί?![]()
με ένα 150άρι έρχομαι να μοιράσω γνώση για 20 λεπτάελα στο νημα με τα ηλεκτρικα να μοιρασεις γνωση λενε ενδιαφεροντα πραγματα
στειλε ιβανμε ένα 150άρι έρχομαι να μοιράσω γνώση για 20 λεπτά
θα κάνεις έμβασμα σε τράπεζα που διατηρώ στα εμιράταστειλε ιβαν