Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΟυφφφφΛαϊκ αλλά η ματζουρανα στην κορυφή νομίζω είναι για αναφορά
Καλή ξεκούραση, πέρασα προχτες, λάδι ήταν η θάλασσα...Στην παραλιακή Κορινθία, σπίτι, συγκεκριμένα έξω στον κήπό !
Φλερτάρεις εντονα με την αναφορά αλλά έκλεισα διακοπές σημερα και άλλαξε η διάθεση μου, στη χαρίζω. δεν ξέρω οι άλλοι σκληροί μύστες όμως τι θα κάνουν...Ουφφφφ
Αφου δεν προσεξες που λειπει τυρι τριμμενο παλι καλα
Ενταξει ειμαστε,ειναι υπο επιτηρηση.Φλερτάρεις εντονα με την αναφορά αλλά έκλεισα διακοπές σημερα και άλλαξε η διάθεση μου, στη χαρίζω. δεν ξέρω οι άλλοι σκληροί μύστες όμως τι θα κάνουν...
Και η ποσοτητα είναι για αναφορά. Έπρεπε να μη βλέπουμε πιατο από τα μακαρόνια και να μη βλέπουμε τα μακαρόνια από το τυρί, επισηςΛαϊκ αλλά η ματζουρανα στην κορυφή νομίζω είναι για αναφορά

Και η ποσοτητα είναι για αναφορά. Έπρεπε να μη βλέπουμε πιατο από τα μακαρόνια και να μη βλέπουμε τα μακαρόνια από το τυρί, επισης![]()
ετσιΩραία και οικονομικάΜακαρόνια με κιμά τριμμένο πεκορίνο (σκλαβενίτης έτοιμο γεύμα) και μπρόκολο
Όντως. Ένα απ'τα καλύτερα φαγητά του...Ωραία και οικονομικά
Μαν μην σε χαλάσει ο χυμός μηλουΏρα για τσίμπημα. Πίτσα κατ. Χρυσή Ζύμη Μπάρμπεκιου που έχω ρίξει κι άλλο τυρί γκούντα και ακόμη λίγη μπάρμπεκιου. Χυμός μήλου.
Απο που μαν?Γαλατόπιτα και φρέντο εσπρέσσο![]()
Αν το πεις αυτό γαλατοπιτα σε καταυλακιωτη θα σε πυροβολησειΓαλατόπιτα και φρέντο εσπρέσσο![]()