ledis7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2010
- Like
- 1.442
- Πόντοι
- 206
Ναι, τώρα βλέπω έχει και έναν Χαλάνδρι λέει. Δεν έχω πάει ποτέ.Εχει ναι
Ναι, τώρα βλέπω έχει και έναν Χαλάνδρι λέει. Δεν έχω πάει ποτέ.Εχει ναι
Ναι και κατι αλλουςΝαι, τώρα βλέπω έχει και έναν Χαλάνδρι λέει. Δεν έχω πάει ποτέ.
Αστο να κρυωσει βρε λαιμαργεΦρεσκαδουρα μόλις βγήκε μουσακας
ΕτσιΓαμιεστε ολοι (μετα συγχωρησεως)
Εντάξει ηταν μανΓαμιεστε ολοι (μετα συγχωρησεως)
Ωραία να γίνεται αντίθεση.Δύο πίτσες των 8 ή μία σπέσιαλ και η άλλη με τέσσερα τυριά![]()
Φασολάκια μπαρμπούνια, τζατζίκι, καφαλισμένο ζυμωτό ψωμάκι μετα ελαίου και ρίγανης, συνοδεία λευκού παγωμένου οίνου, για γλυκό κάτι μαλακισμένα chinamonrolls που έφερε η ανηψιάμου από Σουηδία, ΜΑΛΑΚΙΑ ! Κάλο μήνα, εβδομάδα και ξεκούραση, πάω.....

LartigianoΑπό πού τα πιτσόνια μπρο;
Που;Φασολάκια μπαρμπούνια, τζατζίκι, καφαλισμένο ζυμωτό ψωμάκι μετα ελαίου και ρίγανης, συνοδεία λευκού παγωμένου οίνου, για γλυκό κάτι μαλακισμένα chinamonrolls που έφερε η ανηψιάμου από Σουηδία, ΜΑΛΑΚΙΑ ! Κάλο μήνα, εβδομάδα και ξεκούραση, πάω.....
Τι λαταΜουσακάς επανάληψη απο χθες,λατα,γανι,ζιρο.
Ενταξει ,αν εισαι στην Σουηδια καλα ειναι αλλα αν βρισκεσαι Ελλαδα τοτε τα θεωρεις μαλακια.Φασολάκια μπαρμπούνια, τζατζίκι, καφαλισμένο ζυμωτό ψωμάκι μετα ελαίου και ρίγανης, συνοδεία λευκού παγωμένου οίνου, για γλυκό κάτι μαλακισμένα chinamonrolls που έφερε η ανηψιάμου από Σουηδία, ΜΑΛΑΚΙΑ ! Κάλο μήνα, εβδομάδα και ξεκούραση, πάω.....
. ΑγγουροντοματαΤι λατα
Ευχαριστούμε, και στα δικά σου!Γαμιεστε ολοι (μετα συγχωρησεως)
Λαϊκ αλλά η ματζουρανα στην κορυφή νομίζω είναι για αναφοράBolognese με μοσχαρισιο κυμα.
![]()
Στην παραλιακή Κορινθία, σπίτι, συγκεκριμένα έξω στον κήπό !