gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 16.968
- Πόντοι
- 8.695
Καλημέρα Ζαρού, Εσύ δεν τσιμπησες τπτ σήμερα;
Καλημέρα Ζαρού, Εσύ δεν τσιμπησες τπτ σήμερα;
Από που πούρα μαν?Τσιπούρα ψητή με σαλάτα σήμερα, υγεία![]()
απο τον σταυρο στην πειραικη μανΑπό που πούρα μαν?
Με αποχή μαν?απο τον σταυρο στην πειραικη μαν![]()

με βουτια καραγκουνη απο τα θεοφανεια την ειχε στην καταψυξη ο ψηστηςΜε αποχή μαν?![]()
Μόλις ξύπνησα..σε λίγο.Καλημέρα Ζαρού, Εσύ δεν τσιμπησες τπτ σήμερα;

Απο πανω μαν εχει ωραιο καλαμακι χειροποιητο.με βουτια καραγκουνη απο τα θεοφανεια την ειχε στην καταψυξη ο ψηστης![]()
θα παω αμα πα να γαμησω καμια στο σκορπιο αλλα πρεπει να την βρω πρωταΑπο πανω μαν εχει ωραιο καλαμακι χειροποιητο.![]()
Ναι διπλα εισαι με το ποδι,του λες απο το μπαλκονι με σφυριγμαθα παω αμα πα να γαμησω καμια στο σκορπιο αλλα πρεπει να την βρω πρωτα
![]()
Έχει ωραίες ψαροταβέρνες εκειαπο τον σταυρο στην πειραικη μαν![]()
Από νιτη ,οπότε μάλλον ιχθυοτροφείου θα είναιΑπό που πούρα μαν?
Τα παντα μαν,απο σχολη δοκιμων και μετα πληθωρα επιλογωνΈχει ωραίες ψαροταβέρνες εκει
θα ειναι πολυ ρομαντικο να τρωμε στο κρεβατι καλαμακια και να της ψυθιριζω στα αυτι σε γνωρισα μια κυριακη κατω στο πασαλιμανι στα θαλασσια σου ματια βρηκα το πιο ομορφο λιμανι μα η δουλεια μου ειναι ναυτικος και αυριο σαλπαρω μοναχοςΝαι διπλα εισαι με το ποδι,του λες απο το μπαλκονι με σφυριγμα
λες να μου δωσει κωλο? Τι σχολή δοκίμων τι να την κάνω,να πάρω κάνα ναυτάκι,ημαρτον που έλεγε κ ο ΓεωργίουΤα παντα μαν,απο σχολη δοκιμων και μετα πληθωρα επιλογων
πηγαινε στον διασημο ειναι αρρωστος γαυροςΤι σχολή δοκίμων τι να την κάνω,να πάρω κάνα ναυτάκι,ημαρτον που έλεγε κ ο Γεωργίου![]()

Δεν έχω θέμα ,στο φαι δεν κάνω διακρίσειςπηγαινε στον διασημο ειναι αρρωστος γαυρος![]()
Από εκεί kolompara![]()