dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 114.375
- Πόντοι
- 39.911
Εγώ ένα καφέ ρε μλκ κάθε πρωί και πάλι με πιάνει κόψιμοΠω ρε πουστη πριονοκορδελα
Που τα χωνεύετε όλα αυτά ρε κωλομπαράδες

Εγώ ένα καφέ ρε μλκ κάθε πρωί και πάλι με πιάνει κόψιμοΠω ρε πουστη πριονοκορδελα

Καθημερινά κι εγώ με καφέ, τώρα είμαι σε ξενοδοχείο, επιβάλλεται να πάει πριονοκορδελα!!Εγώ ένα καφέ ρε μλκ κάθε πρωί και πάλι με πιάνει κόψιμο
Που τα χωνεύετε όλα αυτά ρε κωλομπαράδες![]()
Αν είσαι στου Βασίλη τα ψαράκια να ταισεις μαν...Καθημερινά κι εγώ με καφέ, τώρα είμαι σε ξενοδοχείο, επιβάλλεται να πάει πριονοκορδελα!!
Εκεί μόνο νεράκια και καπότες σερβίρουν βρε μαλακα και εσύΑν είσαι στου Βασίλη τα ψαράκια να ταισεις μαν...

Και τηλεκοντρόλ...Εκεί μόνο νεράκια και καπότες σερβίρουν βρε μαλακα και εσύ![]()
![]()

Βρε μλκ ποτε νηστικος καφε,πως να μην σε παει πριονοκορδελαΕγώ ένα καφέ ρε μλκ κάθε πρωί και πάλι με πιάνει κόψιμο
Που τα χωνεύετε όλα αυτά ρε κωλομπαράδες![]()
Βρε μλκ ποτε νηστικος καφε,πως να μην σε παει πριονοκορδελα

Ενώ στα μασατζίδικα που ξημεροβραδιάζεσαι σερβίρουν κροκ μανταμ και αβοκάντο τοστΕκεί μόνο νεράκια και καπότες σερβίρουν βρε μαλακα και εσύ![]()
![]()
Πες τα με τη χαμουραΕνώ στα μασατζίδικα που ξημεροβραδιάζεσαι σερβίρουν κροκ μανταμ και αβοκάντο τοστ
Να τους δώσω 5€ να φάνε goodies?Αν είσαι στου Βασίλη τα ψαράκια να ταισεις μαν...
Κάποτε είχε και κάτι μπισκοτάκια, ααάχ καταραμένη κρίση....Εκεί μόνο νεράκια και καπότες σερβίρουν βρε μαλακα και εσύ![]()
![]()
Πώ ρε πούστηPancakes με φρέντο εσπρέσσο![]()

Πω ρε πουστη,μαν εχει διπλα τουαλέταPancakes με φρέντο εσπρέσσο![]()

Ναι μαν όλα κομπλέΠω ρε πουστη,μαν εχει διπλα τουαλέτα![]()
Που μαν?Ναι μαν όλα κομπλέ![]()
ΑμπελόκηποιΠου μαν?