Vyzarou
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2021
- Like
- 13.202
- Πόντοι
- 2.256
Αυτό το παγωτό είναι κόλασηΧωρίς λεπτομέριες, μακαρονοκιμά, πεινρλάκια χρυσή ζύμη, σαλατα ρόκα και για πιώμα![]()
ΑΦΤΕΡ ΣΙΕΣΤΑ'Σ
![]()
Αυτό το παγωτό είναι κόλασηΧωρίς λεπτομέριες, μακαρονοκιμά, πεινρλάκια χρυσή ζύμη, σαλατα ρόκα και για πιώμα![]()
ΑΦΤΕΡ ΣΙΕΣΤΑ'Σ
![]()
Τι είναι το μουνουχι;;Σημερα το μενού ειχε μουνουχι με χοντρό μακαρονι, αγγούροντοματα με κάπαρη, και λάχανοψωμο με ελιές. Το βράδυ ετοιμάζω τη σχάρα για προβατίνα ντόπια.
Να πω ότι έχεις α΄δικο;Στιφάδο λέγεται μαν![]()
Κριάρι κοκκινιστό με μακαρόνια χοντρά.Τι είναι το μουνουχι;;![]()
Όχι. Το νεαρό κριάρι είναι το μουνούχι.Προβατίνα εννοείς μαν ή έφαγες και το επίμαχο σημείο του ζώου για να σιγουρευτείς;![]()
Ναι σορρυ μετα ειδα ότι το εξήγησες και δεν το έφαγεςΌχι. Το νεαρό κριάρι είναι το μουνούχι.

Δεν σ’ αρέσουν τα χοντρά μακαρόνια;
Hρεμα τσιμπαμε,να εισαι κοσμια παρακαλω
Έχω την εντύπωση ότι τσιμπάς όλη μέραHρεμα τσιμπαμε,να εισαι κοσμια παρακαλω
Τα μουνουχιαΔεν σ’ αρέσουν τα χοντρά μακαρόνια;![]()

Δικο μου θεμα,να εισαι κοσμια παρακαλωΈχω την εντύπωση ότι τσιμπάς όλη μέρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα μουνουχια![]()
Τι σου έκανε και την αποπαίρνεις την γυναίκα αδερφε;Δικο μου θεμα,να εισαι κοσμια παρακαλω
Τιποτα μην κανουμε εμετους εδωΤι σου έκανε και την αποπαίρνεις την γυναίκα αδερφε;
Έλα μωρε΄ τώρα μην δίνεις σημασία σε μικροπράγματα. Άλλοι εμετοί ενοχλούν...Τιποτα μην κανουμε εμετους εδω
Ελα ρε και συ καυλαντα κανω,τι θα φας με ματς?Έλα μωρε΄ τώρα μην δίνεις σημασία σε μικροπράγματα.
Τιποτα. Έφαγα για βράδυ. Μπορεί να τσιμπήσω μετά τίποτα, θα δω. Και ανάλογα μετά το τέλος... θα παίξει και ποτό. Το πως θα πίνεται δεν ξέρω.Ελα ρε και συ καυλαντα κανω,τι θα φας με ματς?