Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εχει η καφετερια μανΈχει προφιτερολάδικο ανοιχτό τέτοια ώρα?![]()
Πω ρε πουστη πρωι πρωι![]()
Φριτάτα με τυρια μπεικον κ φρεσκο κρεμμυδακι
και η καραβιδοχαρα που ειχε βαλει γαμαγε ξερει να μαγειρευει δαυτη φαινεται νοικοκυρα δεν εχουμε κανα παληκαρι της παντριας να την επαρει?Πω ρε πουστη πρωι πρωι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαναρα μου εσυ

H μαναρα δεν εχει κανενα αναγκη μαν,ειναι μαναρα ονομα και πραγμα.και η καραβιδοχαρα που ειχε βαλει γαμαγε ξερει να μαγειρευει δαυτη φαινεται νοικοκυρα δεν εχουμε κανα παληκαρι της παντριας να την επαρει?![]()
Έχει κανένα ωραίο μουνι στην νέα Σμύρνη μαν;Καφεδαρα τωρα νεα σμυρνη,και συνοδεια προφιτερολ
Ναι μαν περνανε κατι καλαΈχει κανένα ωραίο μουνι στην νέα Σμύρνη μαν;
Σχήμα καρδιάς? Ερωτεύτηκες κι εσύ εεεε!!![]()
Φριτάτα με τυρια μπεικον κ φρεσκο κρεμμυδακι
Εχω φορμες σιλικονης σε σχημα καρδιαςΣχήμα καρδιάς? Ερωτεύτηκες κι εσύ εεεε!!
Άστα αυτά, παραδεξου το, δεν είναι ντροπή, όλοι το έχουμε πάθει! Είσαι μικρή ακόμα και θα μάθεις, εμείς μεγαλώσαμε κι ακόμα να βάλουμε μυαλό....Εχω φορμες σιλικονης σε σχημα καρδιας
Έχεις και σε σχήμα λουτσού ή βυζιωνε; Ή χειριστήριο ps5 για τους gamers;Εχω φορμες σιλικονης σε σχημα καρδιας
Άστα αυτά, παραδεξου το, δεν είναι ντροπή, όλοι το έχουμε πάθει! Είσαι μικρή ακόμα και θα μάθεις, εμείς μεγαλώσαμε κι ακόμα να βάλουμε μυαλό....![]()
η αληθεια ειναι δυσκολευτηκαμε να το αντιληφθουμεΕχω φορμες σιλικονης σε σχημα καρδιας
Θα μ ενδιέφερε ν το αγορασωη αληθεια ειναι δυσκολευτηκαμε να το αντιληφθουμε
![]()
σε τι μεγαθος ατομικη πιτσα η οικογενειακη το μεγαλο ?Θα μ ενδιέφερε ν το αγορασω
Ολα τα μεγεθη γ ολα τα γούστασε τι μεγαθος ατομικη πιτσα η οικογενειακη το μεγαλο ?![]()
Ρε μαν...σε τι μεγαθος ατομικη πιτσα η οικογενειακη το μεγαλο ?![]()