Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.377
- Πόντοι
- 6.256
γαμάνε αυτά αλλά έχω να φάω κάτι χρόνια ποιος θα τα φτιάξει εγώ?Τσίμπα την κι εσύ.

γαμάνε αυτά αλλά έχω να φάω κάτι χρόνια ποιος θα τα φτιάξει εγώ?Τσίμπα την κι εσύ.

Βάζει και στραγαλια μαν?τα έχω πει και εγώ
γεμιστά είναι ΜΟΝΟ με κιμά και σταφίδες![]()
ΟΧΙΝομίζω ότι οι αναφορές για τα ορφανά γεμιστά πρεπει να πηγαινουν κατευθείαν στον Αντισθενη και να μπαναρονται οριστικά από το σαη![]()
Έβαζε και κουκουνάρια και τέτοια και γινόταν γαμηστερο φαγητόΒάζει και στραγαλια μαν?

Πιστεύω ότι η πολύ δυνατή γεύση της ρυζογκοφρερας θα δέσει άψογα με το κέικ που είναι ελαφρύκαι τριμμένο ρυζογκοφρετίνη με κανέλα από πάνω και έφυγες σε άλλο επίπεδο
@Saul ?
υγ. μην αρχίσουμε ... την κανελώνεις την ριγκοφρέτα κλπ τώρα...

Πιστεύω ότι η πολύ δυνατή γεύση της ρυζογκοφρερας θα δέσει άψογα με το κέικ που είναι ελαφρύ![]()

Άλλωστε έχουμε ήδη δοκιμάσει με απόλυτη επιτυχία άλλη μια φορά την τριμμένη ρυζογκοφρέτα όταν λανσάραμε τον rizogofreddo espresso
ξεπούλησε φαντάζομαιΆλλωστε έχουμε ήδη δοκιμάσει με απόλυτη επιτυχία άλλη μια φορά την τριμμένη ρυζογκοφρέτα όταν λανσάραμε τον rizogofreddo espresso

Τον ζητάει ο κόσμος συνέχεια γίνεται χαμόςξεπούλησε φαντάζομαι![]()
εδώ να τα βλέπουνΤον ζητάει ο κόσμος συνέχεια γίνεται χαμός
Μου έχουν ζητήσει και από εκπομπές τα δικαιώματα κτλπ αλλά δε τα δίνω

Τώρα βέβαια δεν κατάλαβα τι σχέση μπορεί να έχει η εκπομπή της Πάνια με τις ρυζογκοφρετες αλλά εκεί με κάλεσαν να πω για το θέμαεδώ να τα βλέπουν![]()

καλύτερα που δε πήγες, θα έβλεπες τον ΑρίστοΤώρα βέβαια δεν κατάλαβα τι σχέση μπορεί να έχει η εκπομπή της Πάνια με τις ρυζογκοφρετες αλλά εκεί με κάλεσαν να πω για το θέμα![]()

θα είχα γίνει διάσημος όμως θα με ήξεραν όλοικαλύτερα που δε πήγες, θα έβλεπες τον Αρίστο
έχει διαρκείας![]()

Μετά όμως θα σε κυνηγούσαν οι θαυμάστριες μιλφ-γκιλφ.θα είχα γίνει διάσημος όμως θα με ήξεραν όλοι![]()

Έχει προφιτερολάδικο ανοιχτό τέτοια ώρα?Καφεδαρα τωρα νεα σμυρνη,και συνοδεια προφιτερολ
αμα ειχες και μια αμστελ θα ελεγα ειναι σε διαλειμμα στην οικοδομη μετα απο ξεκαλουπωμαΚσλημερα ωρα για τσιμπημα