ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.550
- Πόντοι
- 12.756
Οχι μαν αναφορα δυστυχωςΓεμιστάΟΡΦΑΝΑ
,φέτα,ελιές τσακιστές Λακωνίας,σαλάτα λάχανο και λευκό κρασί.
![]()
Οχι μαν αναφορα δυστυχωςΓεμιστάΟΡΦΑΝΑ
![]()
ΕτσιΝομίζω ότι οι αναφορές για τα ορφανά γεμιστά πρεπει να πηγαινουν κατευθείαν στον Αντισθενη και να μπαναρονται οριστικά από το σαη![]()
Νομίζω ότι οι αναφορές για τα ορφανά γεμιστά πρεπει να πηγαινουν κατευθείαν στον Αντισθενη και να μπαναρονται οριστικά από το σαη![]()

Παππουλη στειλε μια πιτσα τομαχοκ τρωει μια κατεψυγμενη 1 χρονο που την εχειΚαι λίγα λές.![]()

Παππουλη στειλε μια πιτσα τομαχοκ τρωει μια κατεψυγμενη 1 χρονο που την εχει![]()

Λεει δεν εχει ψιλαΆσε τον να τον πάει κορδέλα...
Βαριέται να κουνηθεί να παραγγείλει...![]()

Λεει δεν εχει ψιλα![]()

Μια δεν υπάρχει μαν. Κ αυτή λόγω τελικου Γιουρόπα Λιγκ τη πεταξα στο φούρνο. Στο τελικό του τσαπιολι παραγγελνω. Μια μαργαρίτα.Λεει δεν εχει ψιλα![]()
Θα ρθω να το δουμε μαζι να φερω φτεκια κανικα γανακι,αστο πανω μουΜια δεν υπάρχει μαν. Κ αυτή λόγω τελικου Γιουρόπα Λιγκ τη πεταξα στο φούρνο. Στο τελικό του τσαπιολι παραγγελνω. Μια μαργαρίτα.
Όλο τάζεις μαν.Θα ρθω να το δουμε μαζι να φερω φτεκια κανικα γανακι,αστο πανω μου
Καλα οκ θα το δειςΌλο τάζεις μαν.
Απο πανηγυρι κορν?Ποπ κορν τώρα με τελικό Europa σε λίγο.
ΤΣΙΜΠΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!ΓεμιστάΟΡΦΑΝΑ
Όχι αδερφέ.Απο πανηγυρι κορν?
Αναφορά και πάλι.Έπρεπε να είχα κρατήσει screenshots τελικών αποτελεσμάτων ψηφοφοριών για μερικούς μερικούς![]()
τα έχω πει και εγώΝομίζω ότι οι αναφορές για τα ορφανά γεμιστά πρεπει να πηγαινουν κατευθείαν στον Αντισθενη και να μπαναρονται οριστικά από το σαη![]()

Τσίμπα την κι εσύ.τα έχω πει και εγώ
γεμιστά είναι ΜΟΝΟ με κιμά και σταφίδες![]()