Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
How old?

Το ίδιο έχω κι εγώ. Το κατσίκι Αρκαδίας.Κατσικάκι με πατάτες στο φουρνο. Από κωριό και τα δύο.
Φέτα Βυτίνας.
Σαλάτα Ντοματινια, αγγούρι, πιπεριές.
Ψωμί προζυμενιο.

Δεν το γνώριζα, με συγχωρείτε. Μήπως όμως ηπιε απο αυτό που του είχε κάνει δώρο ο William Wallace τα χρόνια πριν την επανάσταση; Τότε θα μιλάμε για 700+. Αληθινό διαμάντι, αν το άφησε στο βαρέλι να ωριμάζει, βεβαίως βεβαίως...Δεν τα ρωτούν αυτά. Εχει το βαρέλι από νεαρός. Οπότε 50+ σίγουρα.![]()
Από άλλο νομό αλλά κάπου εκεί γύρω και το δικό μου.Το ίδιο έχω κι εγώ. Το κατσίκι Αρκαδίας.![]()
.... ο τελευταίος κόμπος κιμά είναι στις αμυγδαλές μου.......σας φιλώ και πάω για νάνι ! Φαγητό μετά απο 16 ώρες πάλι.-Σήμερα ΡΕΣΙΤΑΛ ! LINGUINE BARILLA, μοσχαρίΣΟ κιμά,και μαρούλι σαλάτα, θα συνοδευτεί από ΠΑΓΩΜΝΕΗ STELLA !![]()
Αναλόγως τι αρέσει στον καθένα και τι χρήση.Καλησπέρα. Ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη φέτα,;
Mονο καλαβρυτων.Αναλόγως τι αρέσει στον καθένα και τι χρήση.
Άμα θες κλέφτικο ή σπανακόπιτα καλή είναι η φέτα Κεφαλλονιάς πιο βουτυρένια.
Για σαλάτα σκληρή πολύ καλή συνεταιρισμού Καλαβρύτων.
Αλλά και πάλι είναι στα γούστα του καθενός.
Mονο καλαβρυτων.

Θα το χω στο νου μου,Την Ευλογια σαςΈχει δίκιο ο κ. @rodriguez96
Βάλε μαλακιά Κεφαλονιάς σε ένα πουγκί με κοκκινιστό μοσχαράκι με μπόλικη σάλτσα, και βάλε το στο φούρνο (180 αέρα) για 12-15 λεπτά.
Σε διαβεβαιώνω ότι θα γλείφεις μέχρι και τα κωλοβάρδουλά σου.![]()
18How old?
Έχω την εντύπωση, και συγχωρείτε με αν κάνω λάθος, πως τυριά από την Κεφαλονιά δεν μπορούν να λέγονται φέτα. Μόνο η ηπειρώτικη Ελλάδα και η Λέσβος έχουν αυτό το δικαίωμα. Βέβαια μπορεί να τα φτιάχνουνε με την ίδια ακριβώς συνταγή και να είναι στην ουσία φέτα αλλά δε μπορεί να λέγεται φέτα.Έχει δίκιο ο κ. @rodriguez96
Βάλε μαλακιά Κεφαλονιάς σε ένα πουγκί με κοκκινιστό μοσχαράκι με μπόλικη σάλτσα, και βάλε το στο φούρνο (180 αέρα) για 12-15 λεπτά.
Σε διαβεβαιώνω ότι θα γλείφεις μέχρι και τα κωλοβάρδουλά σου.![]()
Έχω την εντύπωση, και συγχωρείτε με αν κάνω λάθος, πως τυριά από την Κεφαλονιά δεν μπορούν να λέγονται φέτα. Μόνο η ηπειρώτικη Ελλάδα και η Λέσβος έχουν αυτό το δικαίωμα. Βέβαια μπορεί να τα φτιάχνουνε με την ίδια ακριβώς συνταγή και να είναι στην ουσία φέτα αλλά δε μπορεί να λέγεται φέτα.

Θα το χω στο νου μου,Την Ευλογια σας