ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.470
- Πόντοι
- 12.756
Και στη λιμνη μαν απεναντι απο πετραιλαια ασπροπυργο?μια χαρά είναι έχω ξανά πάει κάθε καλοκαίρι εκεί πάω
Και στη λιμνη μαν απεναντι απο πετραιλαια ασπροπυργο?μια χαρά είναι έχω ξανά πάει κάθε καλοκαίρι εκεί πάω
εκεί πάω αν έχω τίποτα πόνους πιασίματα και τέτοιαΚαι στη λιμνη μαν απεναντι απο πετραιλαια ασπροπυργο?
Ωραιαεκεί πάω αν έχω τίποτα πόνους πιασίματα και τέτοια
ιαματικά τα νερά της λίμνης
ο καθαρός αέρας κάνει τη διαφορά

Να προσθέσω ότι φαίνεσαι άνθρωπος συγκροτημένος, με αυτοκυριαρχία. Αφού προγραμματίζεις ακόμα και το που και πότε θα κάνεις μπάνιο ακόμα και στις διακοπές σου, δεν είναι καθόλου περίεργο που είσαι τόσο επιτυχημένος και αποτελείς αντικείμενο φθόνου και ζήλιας από τα μέλη του φόρουμ....ο καθαρός αέρας κάνει τη διαφορά![]()
Απογευμα φυστικι αραπικο, αναλατο, καβουρντισμενο απο εμενα και φυσικο χυμο λεμονι χειροποιητο με 4 σταγονες γλυκαντικό
σε ευχαριστώ πολύ καλέ μου φίλε η αλήθεια είναι ότι με έχει βοηθήσει πολύ η αυτοκυριαρχία στην καριέρα μουΝα προσθέσω ότι φαίνεσαι άνθρωπος συγκροτημένος, με αυτοκυριαρχία. Αφού προγραμματίζεις ακόμα και το που και πότε θα κάνεις μπάνιο ακόμα και στις διακοπές σου, δεν είναι καθόλου περίεργο που είσαι τόσο επιτυχημένος και αποτελείς αντικείμενο φθόνου και ζήλιας από τα μέλη του φόρουμ....

Γιγάντες είναι λίγο για χειμώναΓίγαντες (Πρεσπών) γιαχνί και κότσι χοιρινό.
Οι πιο καλοί είναι Πρεσπών, Καστοριάς τρώγονται και καλοκαίριΚι εγώ γίγαντες αλλά χωρίς γνώση της προέλευσης τους. Ψωμί ολικής προζυμενιο και φέτα Βυτίνας.
Γιατι μαν λειψο?Κατσικάκι γάλακτος μπούτι με πατατουλες και καρότα μπύρα radler .![]()
Όχι ρε συ. Κανονική μερίδα είναι.Γιατι μαν λειψο?
Τωρα κανονικα θες πλοκ και αναφοραΌχι ρε συ. Κανονική μερίδα είναι.
Δεν γίνεται δεκτή. Την απέρριψα.Τωρα κανονικα θες πλοκ και αναφορα
Αφού είσαι μουνής.Δεν γίνεται δεκτή. Την απέρριψα.
Μεγάλος. Γάμησέ τα.Αφού είσαι μουνής.