Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.300
Εισαι σε σταδιο bulking καλε μου φίλεΟμελετα 7 αυγα ντοματα τυρι πιπερια λουκανικα μανιταρια,ζιρο
Εισαι σε σταδιο bulking καλε μου φίλεΟμελετα 7 αυγα ντοματα τυρι πιπερια λουκανικα μανιταρια,ζιρο
Ναι στα ειπα το πρωιΓιατί μόνο εφτά;
Κάτι θα σε στεναχωρεί εσένα και σου κόβει την όρεξη.![]()
κανε ενα τρισαγιοΝαι στη γραμωση της κοιλιαςΕισαι σε σταδιο bulking καλε μου φίλε

Αν στην Ιαπωνία δεν έφαγες original wagu, τότε δεν έκανες τίποτα. Α και σάκε εννοείται μαζί!Δεν τα παω καλα μ τα αναψυκτικα.. καποιες φωτο απο japan παντως τις εχω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γνκ θ μ λειψουν τα highball και τα hangover drinks τους.
Από πού τα αυγά ?Ομελετα 7 αυγα ντοματα τυρι πιπερια λουκανικα μανιταρια,ζιρο
Απο μετεωραΑπό πού τα αυγά ?
Αν στην Ιαπωνία δεν έφαγες original wagu, τότε δεν έκανες τίποτα. Α και σάκε εννοείται μαζί!
Ωραιο φαινεται,στο μπολακι τι υπαρχει;![]()
Gonpachi aka The Kill Bill Restaurant
Έλα κάτω μανάρα μου να δοκιμάσεις Πέπες με miso και παρμεζάνα να το κάνουμε viral![]()
Gonpachi aka The Kill Bill Restaurant

Στειλτε συνταγήΈλα κάτω μανάρα μου να δοκιμάσεις Πέπες με miso και παρμεζάνα να το κάνουμε viral![]()
τριμμένο daikon (γιαπ. ραπανάκι) με σάλτσα σόγιας (ή κάποια άλλη γλυκόξινη)Ωραιο φαινεται,στο μπολακι τι υπαρχει;
ευχαριστω!τριμμένο daikon (γιαπ. ραπανάκι) με σάλτσα σόγιας (ή κάποια άλλη γλυκόξινη)
Στειλτε συνταγή

Λινκ γ πεπες; Μακαρονια ειναι ;
- Για να φτιάξουμε Πέπες με μίσο και παρμεζάνα αρχικά βράζουμε τις πέπες σε άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Τις στραγγίζουμε και κρατάμε 300 ml από το νερό τους.
- Στην ίδια κατσαρόλα, άδεια πλέον, ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το βούτυρο με το μίσο και το νερό που κρατήσαμε για 2-3 λεπτά, μέχρι να σχηματιστεί μια σάλτσα.
- Προσθέτουμε τις Πέπες και το τυρί και ανακατεύουμε να αναμειχθούν.
- Πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα και τα φύκια και σερβίρουμε αμέσως
ΡιπόρτΝαι
@athinaios44![]()
![]()
Βρε κάτι σουτια που θες...με μυτερό παπούτσι...
- Για να φτιάξουμε Πέπες με μίσο και παρμεζάνα αρχικά βράζουμε τις πέπες σε άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Τις στραγγίζουμε και κρατάμε 300 ml από το νερό τους.
- Στην ίδια κατσαρόλα, άδεια πλέον, ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το βούτυρο με το μίσο και το νερό που κρατήσαμε για 2-3 λεπτά, μέχρι να σχηματιστεί μια σάλτσα.
- Προσθέτουμε τις Πέπες και το τυρί και ανακατεύουμε να αναμειχθούν.
- Πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα και τα φύκια και σερβίρουμε αμέσως