gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 17.192
- Πόντοι
- 8.695
Βυζί ή μπούτι απ' τον πουστη;Κινεζο με πουστη![]()
Βυζί ή μπούτι απ' τον πουστη;Κινεζο με πουστη![]()
Γιατί δυόμιση και όχι τρία μαν;Παστίτσιο 2,5 κομμάτια, τζατζίκι, σαλάτα μαρούλι με διάφορα μέσα, τυροπιτάκια κουρού.
Ροζέ κρασί βιολογικό
Ευτυχώς είμαι καλεσμένος και θα πλύνει άλλος τα πιάτα....![]()
Tιτσιο με τζικι ρε μανΠαστίτσιο 2,5 κομμάτια, τζατζίκι, σαλάτα μαρούλι με διάφορα μέσα, τυροπιτάκια κουρού.
Ροζέ κρασί βιολογικό
Ευτυχώς είμαι καλεσμένος και θα πλύνει άλλος τα πιάτα....![]()

Ανωμαλοι φιλε μου .. τι ν πειςTιτσιο με τζικι ρε μαν![]()
Ναι μαναρα μουΑνωμαλοι φιλε μου .. τι ν πεις
να σου γα......αυτα εφαγα μολις τωρα.........αλλα με ΞΥΔΙ στο μαρουλι...λεμονι μονο στο λαχανο!!!!!!!!Φασολάδα
Σαλάτα μαρούλι με λεμόνι
Παξιμάδια κρίθινα και φέτα
τι ειναι αυτο??![]()
![]()
Τα οσπρια γ μένα απο βδομαδα παιδιά ..
Επεξεργάστηκα την περιγραφη καλε μου φίλετι ειναι αυτο??
Ωχ. Τέτοιες ομοβροντίες που θα ακολουθήσουν ούτε στο πυροβολικό δηλαδή...να σου γα......αυτα εφαγα μολις τωρα.........αλλα με ΞΥΔΙ στο μαρουλι...λεμονι μονο στο λαχανο!!!!!!!!
η κρέμα γάλακτος είναι ό,τι χειρότερο.....!!!!!!!!!!!!!!!!! πρεπει να καψεις θερμιδες τωρα.....Επεξεργάστηκα την περιγραφη καλε μου φίλε
Ωραίο πιάτο. Γεια στα χέρια σου...![]()
![]()
Τα οσπρια γ μένα απο βδομαδα παιδιά ..χοιρινο steak με λιγκουινι ρόνια κρεμα γαλακτος μανιταρια κ παρμεζανα γ ν δεσει

Θ παω μ τα ποδια απο αυριο στα ραντεβούη κρέμα γάλακτος είναι ό,τι χειρότερο.....!!!!!!!!!!!!!!!!! πρεπει να καψεις θερμιδες τωρα.....![]()
ΟΧΙη κρέμα γάλακτος είναι ό,τι χειρότερο.....!!!!!!!!!!!!!!!!! πρεπει να καψεις θερμιδες τωρα.....![]()
ωραίο φαΐ. τις χοιρινές τις βάζεις σε καμιά μαρινάδα; καμιά φορά εμένα μυρίζουν γουρουνίλα και τις βάζω σε μπύρα (με λίγο μέλι μέσα) απ' το προηγούμενο βράδυ.
Μην δεχτείς πρόταση από άλλον άντρα. Σε παίρνω εγώ.Δε μαριναρω μονο καμια ωρα πριν αν εχω χρόνο , τη τελευταία φορα π εκανα 1,5 κιλο πανσετα στο φουρνο αργοψημένη κανα 3-4 ωρες, το εκανα κ βγηκε πολυ καλό .. αλλα με σως bbq![]()
![]()