Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 62.461
Αυτο εκανα σμρ βρε παπαρε ..Μπριζόλες με σως μπάρμπεκιου φτιάχνω κ εγώ. Φτιάξτε και κανα λαχανοντολμα ναπουμε μπας και παντρευτούμε κ εμεις![]()
Αυτο εκανα σμρ βρε παπαρε ..Μπριζόλες με σως μπάρμπεκιου φτιάχνω κ εγώ. Φτιάξτε και κανα λαχανοντολμα ναπουμε μπας και παντρευτούμε κ εμεις![]()
Όλα αυτά για μεσημέρι και βράδυ ή μόνο για βράδυ;Μπριζόλα χοιρινή, χόρτα βραστά, από τα χεράκια μου) φέτα Καλαβρύτων. Σε λίγο θα σφάξω και ένα ταψί γαλακτομπούρεκο που πήρα από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς.
Δίνει πόνο η γλυκούλα...Ναι για... από κείθε πάνου είναι.
Άλλη μέρα φτιάχνεις και λαχανοντολμάδες δηλαδή?Αυτο εκανα σμρ βρε παπαρε ..
Θα μας στρώσει όλους η @Nicole κουφάλες. Θα βάζετε και πιάτα στημένα πλέον γιατί το θέλει αυτή. Για να ελέγχει.Όντως η @Nicole εκτός απ' ότι μαγειρεύει ωραία, έχει και όμορφο στήσιμο στα πιάτα. Εγώ ας πούμε σήμερα έβρασα μια φασολάδα με ένα σουτζούκι μέσα και το αποτέλεσμα στο πιάτο είναι σαν εμετός.
Υ.Γ. Το αρτοειδές στα πλάγια είναι σκορδόψωμο απο νίτη (για να μην ξεχνιόμαστε...)

Φέτα Καλαβρύτων τοπΜπριζόλα χοιρινή, χόρτα βραστά, από τα χεράκια μου) φέτα Καλαβρύτων. Σε λίγο θα σφάξω και ένα ταψί γαλακτομπούρεκο που πήρα από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς.
Καλύτερα να πήζεις στο βραστό μαυρομάτικο γιατί αν πήξεις στον γύρο και στα κεμπαπια και τις σεφταλιες μετά θα πήξει το αίμα στις φλέβες.Αδερφέ έχω πήξει στο βραστό μαυρομάτικο, δεν ξέρω να μαγειρεύω, αν μένεις Αθήνα και μπορείς να φτιάχνεις παρόμοια εδέσματα, στείλε αριθμό σε pm, να σου παραγγέλνω
Τα παντα φτιαχνω .. αντε βαλε μου challengeΆλλη μέρα φτιάχνεις και λαχανοντολμάδες δηλαδή?
Και επίσης, παπαρος?
Καί δίπλα συνταγές λέμε αδερφέΘα μας στρώσει όλους η @Nicole κουφάλες. Θα βάζετε και πιάτα στημένα πλέον γιατί το θέλει αυτή. Για να ελέγχει.
Και όποιος καριόλης θέλει ας ξανα φάει γεμιστά ορφανά. Την έβαλα υπεύθυνη να εκτελεί τις αναφορές.![]()

Δεν έχω το στομάχι με ταινία που είχα κάποτε αργυροτέτοιε μου. Για να φάω του σκασμού θα πρέπει να ξέρω ότι θα βγω το βράδυ για φαί και να μην έχω φάει όλη μέρα. Σηκώθηκα στις 1 το μεσημέρι σήμερα, τώρα έφαγα για βράδυ και για μεσημέρι. ίσως να χτυπήσω κανένα τοστ πιο αργά.Όλα αυτά για μεσημέρι και βράδυ ή μόνο για βράδυ;
Δε θελουμε,εδω θα μεινουμεΚαί δίπλα συνταγές λέμε αδερφέ![]()
Εδώ λέμε τι περιδρομιάσαμε. Δίπλα στου Ποποφ το νήμα λέγαμε συνταγές κάποτε.Καί δίπλα συνταγές λέμε αδερφέ![]()
Οχι όχι, μόνο βραστά και ψητά χωρίς λάδι τρώω, κάνω διατροφή, γι αυτό δεν ανεβάζω εδώ, γιατί θα φάω μπανΚαλύτερα να πήζεις στο βραστό μαυρομάτικο γιατί αν πήξεις στον γύρο και στα κεμπαπια και τις σεφταλιες μετά θα πήξει το αίμα στις φλέβες.
Γιατί θα φας μπαν;Οχι όχι, μόνο βραστά και ψητά χωρίς λάδι τρώω, κάνω διατροφή, γι αυτό δεν ανεβάζω εδώ, γιατί θα φάω μπαν
Όταν κάνεις γιουβετσι μοσχάρι στο φουρνο θα πρεπει να το δω, φωτο δηλαδή. Κατόπιν οπτικής επαφής θα σου πω αν έχεις τη τυχη να σε παντρευομαιΤα παντα φτιαχνω .. αντε βαλε μου challenge

Το θέμα είναι να τα δοκιμάσουμε κι όλαςΤα παντα φτιαχνω .. αντε βαλε μου challenge

Ετοιμασε τις βερες.. αυτα τ παιζω στα δαχτυλαΌταν κάνεις γιουβετσι μοσχάρι στο φουρνο θα πρεπει να το δω, φωτο δηλαδή. Κατόπιν οπτικής επαφής θα σου πω αν έχεις τη τυχη να σε παντρευομαι![]()
Εγω μπαροςΕτοιμασε τις βερες.. αυτα τ παιζω στα δαχτυλα