Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 795K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.227
Πόντοι
16.235
Μπριζόλα χοιρινή, χόρτα βραστά, από τα χεράκια μου) φέτα Καλαβρύτων. Σε λίγο θα σφάξω και ένα ταψί γαλακτομπούρεκο που πήρα από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς.
Όλα αυτά για μεσημέρι και βράδυ ή μόνο για βράδυ;

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.608
Πόντοι
28.246
Όντως η @Nicole εκτός απ' ότι μαγειρεύει ωραία, έχει και όμορφο στήσιμο στα πιάτα. Εγώ ας πούμε σήμερα έβρασα μια φασολάδα με ένα σουτζούκι μέσα και το αποτέλεσμα στο πιάτο είναι σαν εμετός. :confused:

Υ.Γ. Το αρτοειδές στα πλάγια είναι σκορδόψωμο απο νίτη (για να μην ξεχνιόμαστε...)
Θα μας στρώσει όλους η @Nicole κουφάλες. Θα βάζετε και πιάτα στημένα πλέον γιατί το θέλει αυτή. Για να ελέγχει.

Και όποιος καριόλης θέλει ας ξανα φάει γεμιστά ορφανά. Την έβαλα υπεύθυνη να εκτελεί τις αναφορές. :coffee:

hardcorepse

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2025
Like
2.802
Πόντοι
456
Μπριζόλα χοιρινή, χόρτα βραστά, από τα χεράκια μου) φέτα Καλαβρύτων. Σε λίγο θα σφάξω και ένα ταψί γαλακτομπούρεκο που πήρα από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς.
Φέτα Καλαβρύτων τοπ

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.227
Πόντοι
16.235
Αδερφέ έχω πήξει στο βραστό μαυρομάτικο, δεν ξέρω να μαγειρεύω, αν μένεις Αθήνα και μπορείς να φτιάχνεις παρόμοια εδέσματα, στείλε αριθμό σε pm, να σου παραγγέλνω
Καλύτερα να πήζεις στο βραστό μαυρομάτικο γιατί αν πήξεις στον γύρο και στα κεμπαπια και τις σεφταλιες μετά θα πήξει το αίμα στις φλέβες.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.635
Πόντοι
12.756
Θα μας στρώσει όλους η @Nicole κουφάλες. Θα βάζετε και πιάτα στημένα πλέον γιατί το θέλει αυτή. Για να ελέγχει.

Και όποιος καριόλης θέλει ας ξανα φάει γεμιστά ορφανά. Την έβαλα υπεύθυνη να εκτελεί τις αναφορές. :coffee:
Ναι

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
67
Like
114.630
Πόντοι
39.911

Καί δίπλα συνταγές λέμε αδερφέ :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Nicole
OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.608
Πόντοι
28.246
Όλα αυτά για μεσημέρι και βράδυ ή μόνο για βράδυ;
Δεν έχω το στομάχι με ταινία που είχα κάποτε αργυροτέτοιε μου. Για να φάω του σκασμού θα πρέπει να ξέρω ότι θα βγω το βράδυ για φαί και να μην έχω φάει όλη μέρα. Σηκώθηκα στις 1 το μεσημέρι σήμερα, τώρα έφαγα για βράδυ και για μεσημέρι. ίσως να χτυπήσω κανένα τοστ πιο αργά.

hardcorepse

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2025
Like
2.802
Πόντοι
456
Καλύτερα να πήζεις στο βραστό μαυρομάτικο γιατί αν πήξεις στον γύρο και στα κεμπαπια και τις σεφταλιες μετά θα πήξει το αίμα στις φλέβες.
Οχι όχι, μόνο βραστά και ψητά χωρίς λάδι τρώω, κάνω διατροφή, γι αυτό δεν ανεβάζω εδώ, γιατί θα φάω μπαν

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
7.029
Πόντοι
1.406
Τα παντα φτιαχνω .. αντε βαλε μου challenge
Όταν κάνεις γιουβετσι μοσχάρι στο φουρνο θα πρεπει να το δω, φωτο δηλαδή. Κατόπιν οπτικής επαφής θα σου πω αν έχεις τη τυχη να σε παντρευομαι :coffee:

Nicole

Call-Girl
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
62.443
Όταν κάνεις γιουβετσι μοσχάρι στο φουρνο θα πρεπει να το δω, φωτο δηλαδή. Κατόπιν οπτικής επαφής θα σου πω αν έχεις τη τυχη να σε παντρευομαι :coffee:
Ετοιμασε τις βερες.. αυτα τ παιζω στα δαχτυλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom