Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.603
- Πόντοι
- 28.246
Έτσι.Πρωτα σφίξιμο μετά φαί μαν .. τι θες ν παθουμε καμια καρδιά
Έτσι.Πρωτα σφίξιμο μετά φαί μαν .. τι θες ν παθουμε καμια καρδιά
Ν φανταστω καθεται στα μουτρα σουεγώ αν δεν έχω φάει ρωτάω εκείνη την ώρα κάθε 5 λεπτά
τι θα γίνει? γιατί πεινάω![]()
μόνο αν έχει χιούμορ,Ν φανταστω καθεται στα μουτρα σου
Ναι οτι πειςΠρωτα σφίξιμο μετά φαί μαν .. τι θες ν παθουμε καμια καρδιά
Σαν τον Πυρπασόπουλο δηλαδή στην Θηλυκή εταιρία. (Το έλεγε και κατά την διάρκεια της παρτούζας)εγώ αν δεν έχω φάει ρωτάω εκείνη την ώρα κάθε 5 λεπτά
τι θα γίνει? γιατί πεινάω![]()
Εσας τι ωρα φευγει το κτελ παιδιαΣαν τον Πυρπασόπουλο δηλαδή στην Θηλυκή εταιρία. (Το έλεγε και κατά την διάρκεια της παρτούζας)
ναι αλλά είμαι κύριος τους κάνω το τραπέζιΣαν τον Πυρπασόπουλο δηλαδή στην Θηλυκή εταιρία. (Το έλεγε και κατά την διάρκεια της παρτούζας)
Για Καλαμάτα έχει από τις 06:20 εμένα λεωφορεία.Εσας τι ωρα φευγει το κτελ παιδια
Για πατρα;;;Για Καλαμάτα έχει από τις 06:20 εμένα λεωφορεία.
Δίπλα ακριβώς είναι το ΚΤΕΛ της Αχαΐας με της Μεσσηνίας.Για πατρα;;;

Σκέτο; Ψωμί, τυριά κασέρια δεν είχε;Σπανακόρυζο!
Ειχε από όλα αυτά όμως ήταν τόσο νόστιμο ώστε ξέχασα να τα προσθέσω,ας με συγχωρήσουν που δεν τα συμπεριέλαβα.Σκέτο; Ψωμί, τυριά κασέρια δεν είχε;
Προς θεού κύριε Αργυροαυστηρέ μου.Ειχε από όλα αυτά όμως ήταν τόσο νόστιμο ώστε ξέχασα να τα προσθέσω,ας με συγχωρήσουν που δεν τα συμπεριέλαβα.
Ειρήνη ημίν...Προς θεού κύριε Αργυροαυστηρέ μου.
Πω ρε πουστη!!!![]()
![]()
Καλησπέρα κ απο μένα.. χοιρινές μπριζόλες μαριναρισμένες σε bbq σως κ νιφαδες κρεμμυδιού
Νοικοκυρά και χρυσοχέρα η Νικόλ.Πω ρε πουστη!!!
Το νήμα έχει ανέβει, εμείς οι πληβείοι πρέπει να αποχωρήσουμε...
Ευ γέ!![]()
![]()
Καλησπέρα κ απο μένα.. χοιρινές μπριζόλες μαριναρισμένες σε bbq σως κ νιφαδες κρεμμυδιού
Μάλλον θα έχεις λάβει καμμία δεκαριά προτάσεις γάμου ως τώρα...![]()
![]()