The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 56.963
- Πόντοι
- 40.655
Κατα τις 9 θα ερθει το παιδι με πιτσες κτλ
Πάλι καλά. Γιατί στη γαμιστρώνα του Λάκη θα πάει το παιδί με τις πούτσες.

Κατα τις 9 θα ερθει το παιδι με πιτσες κτλ

θα χωσω κ εγω 2 κατεψυγμενες σπεσιαλ χρυση ζυμη στο φουρνο σε λιγοΚατα τις 9 θα ερθει το παιδι με πιτσες κτλ
Ταλαιπωρια μανθα χωσω κ εγω 2 κατεψυγμενες σπεσιαλ χρυση ζυμη στο φουρνο σε λιγο

Ηρεμα παππουλη θα ρθει το παιδι σε λιγοΠάλι καλά. Γιατί στη γαμιστρώνα του Λάκη θα πάει το παιδί με τις πούτσες.![]()
ειναι στη καταψυξη δε ξερω ποσο καιρο κριμα να πανε χαμενεςΤαλαιπωρια μαν![]()
Ενταξει μαν κομματια να γινειειναι στη καταψυξη δε ξερω ποσο καιρο κριμα να πανε χαμενες

Ταλαιπωρια μαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ηρεμα παππουλη θα ρθει το παιδι σε λιγο

Ο Λάκης πάντως έχει παραγγείλει μια αράπικη, μια πολυνησίας και ένα μπωλ αρχίδια καλαβρέζικα για ορεκτικό.![]()

Αδερφέ σε τσιγκλάει ο παπάς. Την επόμενη δέστον στη καρέκλα και όλοι να τρώμε μπιφτέκια και λουκάνικα και αυτός να κοιτάει.
Ναι τη γαμιολαΑδερφέ σε τσιγκλάει ο παπάς. Την επόμενη δέστον στη καρέκλα και όλοι να τρώμε μπιφτέκια και λουκάνικα και αυτός να κοιτάει.
Η ψαρόσουπα της κηδείας πάντως ήτανε λαχταριστή και νοστιμότατη αδερφέ. Ο Λάκης έχασε που δεν πήγε.Ναι τη γαμιολα
Σπανάκι με ρεβυθια νιτη, ροκφόρ εκατοπενηντα τζι, ψωμι![]()

Ακόμα νομίζω ότι μυρίζω το αρνί της Κυριακής μαν και δε μου παει κάτω κρέας. Γ αυτό βελαξα στις πρασιναδες

Ακόμα νομίζω ότι μυρίζω το αρνί της Κυριακής μαν και δε μου παει κάτω κρέας. Γ αυτό βελαξα στις πρασιναδες![]()

Στείλτα πίσω και ξανα φέρτον σπίτι αδερφέ με τη σωστή παραγγελία.Εκανε λαθος το παιδι,πω ρε πουστη
Τα κρατησα αδελφε,θα φερει και πιτσες μεταΣτείλτα πίσω και ξανα φέρτον σπίτι αδερφέ με τη σωστή παραγγελία.
Σωστή κίνηση αδερφέ.Τα κρατησα αδελφε,θα φερει και πιτσες μετα