Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.565
- Πόντοι
- 28.246
Μαλάκες η Λάρα Κροφτ μπήκε στο νήμα.
Μαλάκες η Λάρα Κροφτ μπήκε στο νήμα.
Καμία λύσσα. Απλά βγαίνεις στον τάκο. Τσίμπα την!Γεμιστα ΟΡΦΑΝΑ, λυσαξτε
Ψωμι και φετα εννοειτε
Τι σταφίδες ρε μαν...έλεος...Γεμιστά είναι ΜΟΝΟ με κιμά και σταφίδες και κουκουνάρια και τέτοια κόλπα
χωρίς αυτά είναι απλά ρύζι με σαλάτα![]()

Από το λεμόνι καλέ από που νόμιζες???.....Απο που τα κούτσια μαν;
Τι σταφίδες ρε μαν...έλεος...![]()
σταφίδες γαμάει μανΤι σταφίδες ρε μαν...έλεος...![]()

Μερικοί είμαστε τόσο άνετοι με τον εαυτό μας που δεν ντρεπόμαστε να φάμε σταφίδες στα γεμιστάUpdate
Μια λίστα ΠΡΟΧΕΙΡΗ από κερατάδες, ψεύτες, άτιμους, δωσίλογους, άκαυλους, ανέραστους, καθίκια, κατακάθια
ανίκανους, πούστηδες, μπαφιάρηδες, γεροντόπουστες, ΠΡΕΖΑΚΙΑ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ και ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ και πανω απολα τρωνε τα γεμιστα με ΚΙΜΑ και μεμφονται και ρουφιανευουν αυτους που τρωνε τα σωστα τα ορθοδοξα ΟΡΦΑΝΑ
1. zebu
2. Angelo
3. Saul ( Αμφιφυλοφιλος με μπατσελορ και μαστερ που εκτος απο κιμα βαζει και σταφιδες)
Πόση ντροπή πια περισσότερο για αυτούς τους κατατρεγμένους, και ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΥΣ να βρίσκονται στη λίστα.
Με τα άτομα που είναι στη λίστα της ΝΤΡΟΠΗΣ δεν θέλω καμία επαφή πλέον...τελειώσανε για εμένα.
Είναι αόρατα... δεν υπάρχουν! (no contact)![]()

Από το σούπερ ή τον καθάρισες με το περίστροφο;![]()
Ινσταγκραμικο Σολωμο
Μακαρόνια εξάρια με σουτζουκάκια, φέτα Καλαβρύτών, σαλάτα λάχανο καρότο.
τι μαρκα ρονια αδελφε?Μια λίστα ΠΡΟΧΕΙΡΗ από κερατάδες, ψεύτες, άτιμους, δωσίλογους, άκαυλους, ανέραστους, καθίκια, κατακάθια
ανίκανους, πούστηδες, μπαφιάρηδες, γεροντόπουστες, ΠΡΕΖΑΚΙΑ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ και ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ και πανω απολα τρωνε τα γεμιστα με ΚΙΜΑ και μεμφονται και ρουφιανευουν αυτους που τρωνε τα σωστα τα ορθοδοξα ΟΡΦΑΝΑ
1. zebu
2. Angelo
Πόση ντροπή πια περισσότερο για αυτούς τους κατατρεγμένους, και ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΥΣ να βρίσκονται στη λίστα.
Με τα άτομα που είναι στη λίστα της ΝΤΡΟΠΗΣ δεν θέλω καμία επαφή πλέον...τελειώσανε για εμένα.
Είναι αόρατα... δεν υπάρχουν! (no contact)![]()

Αδερφούλη, δεν ξέρω. Απ'όξω τα πήρα.τι μαρκα ρονια αδελφε?
Τσίμπα και εσύ μια αναφορά.Γεμιστά είναι ΜΟΝΟ με κιμά και σταφίδες και κουκουνάρια και τέτοια κόλπα
χωρίς αυτά είναι απλά ρύζι με σαλάτα![]()
ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ και ΣΤΑΦΙΔΕΣΤσίμπα και εσύ μια αναφορά.

εφυγεςΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ και ΣΤΑΦΙΔΕΣ![]()
Νειο μεσημερι μαν?Μεσημέρι ομελέτα τυρί ελιές, τώρα σαλάτα βαλεριανα μιξ από Λιδλ, τόνο σε ελαιόλαδο, ψωμί.