The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 56.892
- Πόντοι
- 40.655
Spaghetti ΜΑΚΒΕΛ χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη (Νο 6) alla Gricia.
Ναι μαν. Κυριακή μεσημέρι έφαγα αρνί σουβλα ένα σκασμόΝειο μεσημερι μαν?

Να παμε και χηρα μανΝαι μαν. Κυριακή μεσημέρι έφαγα αρνί σουβλα ένα σκασμό![]()
Να παμε και χηρα μαν
Χαμαιτυπείο. Δεν πάει ο ψηλός σε τέτοια μαγαζιά. Ακολουθεί πιστά τι συμβουλές του Λάκη.

Την επόμενη θα σκάσω χήρα με εγγλέζικο παλτο και μπότα κροταλιαΧαμαιτυπείο. Δεν πάει ο ψηλός σε τέτοια μαγαζιά. Ακολουθεί πιστά τι συμβουλές του Λάκη.
Την επόμενη θα σκάσω χήρα με εγγλέζικο παλτο και μπότα κροταλια

Την επόμενη θα σκάσω χήρα με εγγλέζικο παλτο και μπότα κροταλια

δε φοβάμαι θα βγάζω και εγώ μερικές ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ λίστες με φαγητάεφυγες

Ξεκίνα με παντζάρια και ότι έχει ξυδιδε φοβάμαι θα βγάζω και εγώ μερικές ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ λίστες με φαγητά![]()
μια ΠΡΟΧΕΙΡΗ λίστα με φαγητά δικής μου έμπνευσης :Ξεκίνα με παντζάρια και ότι έχει ξυδι

και γυρνωντας σπιτι να περασει κατα τυχη απο ενα τραβελαδικοΜην λησμονήσεις να ξυριστείς με "φραντσέζα" πριν έλθεις.![]()
μια ΠΡΟΧΕΙΡΗ λίστα με φαγητά δικής μου έμπνευσης :
---παντζάρια με κρέμα γάλακτος, νουτέλα και ξύδι γαρνιρισμένα με καρπούζι σοταρισμένο σε κατευρή μουστάρδα ΕΚΜΑ
Καλή όρεξη![]()

όταν πηγαίνεις και τα τρως αυτά στα καλά εστιατόρια δε κάνεις γκριμάτσες τα πληρώνεις 180 ευρώ το άτομο και έρχεται ο σεφ και του λες "το παντζάρι δένει φοβερά με τη νουτέλα συγχαρητήρια"

ΔΕΝ παω σε τετοια μαγαζιαόταν πηγαίνεις και τα τρως αυτά στα καλά εστιατόρια δε κάνεις γκριμάτσες τα πληρώνεις 180 ευρώ το άτομο και έρχεται ο σεφ και του λες "το παντζάρι δένει φοβερά με τη νουτέλα συγχαρητήρια"![]()

όλοι έτσι λένε και μετά φαίνονται σε φωτογραφίες με γκόμενες ταγκαρισμένοι δίπλα σε "ταρταρ κοπριάς σολομού" με χασταγκ "goodliving" και τέτοιαΔΕΝ παω σε τετοια μαγαζια![]()