Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.364
- Πόντοι
- 28.246
Δεν πρόσεξα το κοκκινιστοι.Κοκκινιστοι με χόρτα που μας είπες είναι για αναφορά.
Δεν πρόσεξα το κοκκινιστοι.Κοκκινιστοι με χόρτα που μας είπες είναι για αναφορά.
Πάσο.Δεν πρόσεξα το κοκκινιστοι.
Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα, η οποία ειχε μανιτάρια, κρεμμύδια, πιπεριές,ντοματινια αν δεν μπυ ξέφυγε κάτιΕσύ τι καλό τσίμπησες;
Τίμιο νηστίσιμο γεύμα...Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα, η οποία ειχε μανιτάρια, κρεμμύδια, πιπεριές,ντοματινια αν δεν μπυ ξέφυγε κάτι
Νηστισιμα μαν2 πίτα κεμπάπ από "Θανάση"
Μπύρα Μάμος

Από χτες εγώ ξεκίνησα νηστεία.Πώς πάει η "νηστεία" "παιδιά" ;;;
Θα νηστεψεις 3 ολόκληρες μέρες τυπεΑπό χτες εγώ ξεκίνησα νηστεία.
Τηγανητά μαν ?Καλαμαρακια τατες νερο θεονη.

Επ@jean-Claud
Ζανούκω!
Δεν πιστεύω την Κυριακή του Πάσχα αντί να περάσεις την σούβλα στο αρνί, να την λιγουρευτείς και να την βάλεις στον κώλο σου;![]()
τα σεβη μου 
ΑλαδωταΤηγανητά μαν ?

επιτελους μαν πρεπει να ενισχυσουμε τον προεδρα οταν θα ανοιξει το κολυμβητηριο το καινουργιο με νερο αρενα θα το γεμισει για να ριξει μεσα τον σταυρο ο τραγοπαπας στα εγκαινιαΜακαρονετο με ενσ τονο πεκορινο απο πανω και σαλτσα ντοματα φρεσκαδουρα,και νερο αρενα.

επιτελους μαν πρεπει να ενισχυσουμε τον προεδρα οταν θα ανοιξει το κολυμβητηριο το καινουργιο με νερο αρενα θα το γεμισει για να ριξει μεσα τον σταυρο ο τραγοπαπας στα εγκαινια![]()

μπορουμε να το κανουμε πριν την γεμισουνΜόνο αν με αλυσοδέσετε μου τσιμεντώσετε τα πόδια και με πετάξετε στην πισίνα μαζί με τον Σταύρο.![]()