gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 17.187
- Πόντοι
- 8.695
Τα σωστά τα ορθόδοξαΓεμιστά ορφανά
Τα σωστά τα ορθόδοξαΓεμιστά ορφανά
Δεν εχει αναφορα λογο μεγαλης βδομαδας.Τα σωστά τα ορθόδοξα
Με τι ρε μαν, τη γλυτωνεις λογο μεγαλης βδομαδας,ψωμι τυρι με κατι συνοδεια?Γεμιστά ορφανά
Ρίξε και την ψήφο σου να διαλέξεις τιμωρία τώρα.Κεφτεδάκια κοκκινιστά με πατάτες φούρνου.
Ψήφισα!Ρίξε και την ψήφο σου να διαλέξεις τιμωρία τώρα.
Τίποτα, κανω σκληρή δίαιταΜε τι ρε μαν, τη γλυτωνεις λογο μεγαλης βδομαδας,ψωμι τυρι με κατι συνοδεια?
Ουφ!!Δεν εχει αναφορα λογο μεγαλης βδομαδας.
Τι μαρκα κορυζο μαν απο που?Σπανακόρυζο και ψωμί ολικης
Το σπανάκι από τη λαϊκή νομίζω, δεν το έφτιαξα εγώ. Για το ρύζι δεν ξέρω, αγνοείται εντελώς η προέλευση του, από σούπερ πάντως....Τι μαρκα κορυζο μαν απο που?
Ποια λαικη μαν?Το σπανάκι από τη λαϊκή νομίζω, δεν το έφτιαξα εγώ. Για το ρύζι δεν ξέρω, αγνοείται εντελώς η προέλευση του, από σούπερ πάντως....
ποιος τα μαγειρεψε τυπε?Κεφτεδάκια κοκκινιστά με πατάτες φούρνου.

Γίνε λίγο πιό αναλυτικός. Το σωστό κοκκινιστό κεφτεδάκι θέλει πατατα και μελιτζάνα ροδέλα στο τηγάνι και τη σάλτσα απο πανω. Αλλοιώς έχει αναφοράΚεφτεδάκια κοκκινιστά με πατάτες φούρνου.

Στο σεξ ετσι κι αλλιως απεχουμεΌχι μόνο στο φαί αλλά και στο γαμήσι νηστεία.
Γ' Αθηνων μανΠοια λαικη μαν?
Το εστιατόριο, κύριε.ποιος τα μαγειρεψε τυπε?![]()
Δεν έχω καιρό για τέτοιες λεπτομέρειες.Γίνε λίγο πιό αναλυτικός. Το σωστό κοκκινιστό κεφτεδάκι θέλει πατατα και μελιτζάνα ροδέλα στο τηγάνι και τη σάλτσα απο πανω. Αλλοιώς έχει αναφορά![]()
Άκυρη η αναφορά, δεν γίνεται δεκτή από τον νηματοθετη. Λόγω μελιτζάνας. Και ή σάλτσα δεν είναι υποχρεωτική.Γίνε λίγο πιό αναλυτικός. Το σωστό κοκκινιστό κεφτεδάκι θέλει πατατα και μελιτζάνα ροδέλα στο τηγάνι και τη σάλτσα απο πανω. Αλλοιώς έχει αναφορά![]()