Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Φέτα γιοκ;Φασολάδα σήμερα (πατροπαράδοτη). Τη συνόδευσα με σαρδέλες παστές και ψωμί για την παπάρα
επειδή οι σαρδέλες ήταν ήδη πολύ αλμυρές, είπα να μη βάλω και φέτα και λυσσάξω στο τέλοςΦέτα γιοκ;
...από Λακωνία μεριά.....Λακωνικά σήμερα...![]()

Ψητοπουλο κοτο τον λένε αγράμματε.κοτο ψητοπουλο
σαλατα μαρουλι
και αρκετο νερακι !!!!!!
αναλογα την μερια του τραπεζιου που ειναι η καρεκλα σου!!!Ψητοπουλο κοτο τον λένε αγράμματε.
Σαλάτα μανούλι επίσης αμόρφωτε.
Λιτοδίαιτα εννοούσα. Λάκωνας εσύ;...από Λακωνία μεριά.....![]()
Κορίνθιος !Λιτοδίαιτα εννοούσα. Λάκωνας εσύ;
Σχετικά κοντά είμαστε. Τριπολιτσιώτης!Κορίνθιος !
Μια βδομάδα αυτοσυγκράτηση,από κρέατα έστω τώρα πια...Κεφτέδες ΙΚΕΑ, πατάτες δικές μου, συνοδεία τζατζίκι ΕΛΒΙΣ.
Βάλε τάξη Αργυροχωροφύλακα. Τάξις και ηθική.Μια βδομάδα αυτοσυγκράτηση,από κρέατα έστω τώρα πια...
Μεγάλη Εβδομαδα γαρ...βοήθεια μας....καραδοκούν και οι πιστοποιημένοι άθεοι με αμαρτωλες κρεοσυνάξεις.Βάλε τάξη Αργυροχωροφύλακα. Τάξις και ηθική.
Όχι μόνο στο φαί αλλά και στο γαμήσι νηστεία.Μεγάλη Εβδομαδα γαρ...βοήθεια μας....καραδοκούν και οι πιστοποιημένοι άθεοι με αμαρτωλες κρεοσυνάξεις.
Και μιας και οι φακές βγήκαν νικήτριες του διαγωνισμού, θα έχουν περισσότερο και την τιμητική τους την Μ. εβδομάδα. Έτσι Αργυρέ μου;Μεγάλη Εβδομαδα γαρ...βοήθεια μας....καραδοκούν και οι πιστοποιημένοι άθεοι με αμαρτωλες κρεοσυνάξεις.
Με το σπαθί τους νίκησαν...Και μιας και οι φακές βγήκαν νικήτριες του διαγωνισμού, θα έχουν περισσότερο και την τιμητική τους την Μ. εβδομάδα. Έτσι Αργυρέ μου;