ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.882
- Πόντοι
- 12.756
Εγινε μαλακο μαν?Καλαμάρι γεμιστό στο φούρνο και σαλάτα με κρέμα μπαλσάμικο
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παστιτσιο 2 κοματια γιγας,σαλατα χωριατικη,νερο θεονη
Εγινε μαλακο μαν?Καλαμάρι γεμιστό στο φούρνο και σαλάτα με κρέμα μπαλσάμικο
![]()
Aπο που μαν τα προοιοντα?Λουκανικο καραμαληκισο, σαλάτα μαρουλι φρέσκο κρεμμύδι, λίγο ταραμοσαλατα, μπαμπατζιμ 200μλ![]()
Μάρκετ πιο πανω απο εμας μαν το γνωστό. Δοκίμασε καραμανληκισιο λουκάνικο.Aπο που μαν τα προοιοντα?
Γιατί νούμερο 10 τα μακαρόνια;Μακαρόνια νο 10 με έτοιμη σάλτσα πέστο. Φέτα και κεφαλοτύρι αυτονόητα αλλά ας τα αναφέρω.
Η σάλτσα πεστο θέλει αναφορά και προστιμο.Μακαρόνια νο 10 με έτοιμη σάλτσα πέστο. Φέτα και κεφαλοτύρι αυτονόητα αλλά ας τα αναφέρω.
ΟΧΙΗ σάλτσα πεστο θέλει αναφορά και προστιμο.
Τρώω τα παντα. Γενικά είμαι ευκολος στο φαγητό. Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ φαγητό που έχω ΠΕΤΑΞΕΙ είναι μακαρονάδα με πεστο.
Εντάξει. Αλλά μην το δικάσουμε το παλικάρι.Τρώω τα παντα. Γενικά είμαι ευκολος στο φαγητό. Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ φαγητό που έχω ΠΕΤΑΞΕΙ είναι μακαρονάδα με πεστο.
NαιΜάρκετ πιο πανω απο εμας μαν το γνωστό. Δοκίμασε καραμανληκισιο λουκάνικο.
Τι μαρκα ο φιδες μαν?Μακαρόνια νο 10 με έτοιμη σάλτσα πέστο. Φέτα και κεφαλοτύρι αυτονόητα αλλά ας τα αναφέρω.
ΝαιΗ σάλτσα πεστο θέλει αναφορά και προστιμο.
ΝαιΓιατί νούμερο 10 τα μακαρόνια;
Λόγω εορταστικόυ κλίματος, θα το δεχτώ.Εντάξει. Αλλά μην το δικάσουμε το παλικάρι.
Οχιωραία είναι η πέστο
Ναι για καταπλασμαωραία είναι η πέστο
δεν είναι μπολονέζ σίγουραΝαι για καταπλασμα
Μακαρονάδα με ξηρους καρπουςδεν είναι μπολονέζ σίγουρα
αλλά τρώγεται έχω φάει ένα πιάτο με πέστο κάτι ξηρούς καρπούς και κάτι τέτοια και ήταν πολύ δυνατό