tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.050
- Πόντοι
- 1.406
Σοκολατοπιτα από Γκανατσιο Αργυρούπολη. Πατάτες αγνώστου (σε εμένα) προέλευσης.Η σοκολατόπιτα από που ?
Οι πατάτες Κύπρου ?
Σοκολατοπιτα από Γκανατσιο Αργυρούπολη. Πατάτες αγνώστου (σε εμένα) προέλευσης.Η σοκολατόπιτα από που ?
Οι πατάτες Κύπρου ?
Πατάτες αγνώστου (σε εμένα) προέλευσης.

αγνώστου προέλευσης δεν δεχόμαστε σε αυτό το νήμαΚοκκινιστη θέλει μάσκα οξυγόνου το ΠρωίΓίδα βραστή ρε ψηλέ.
Χέζεις στα Πετράλωνα και στά Άνω Πατήσια νομίζουν ότι ξεχείλισαν οι βόθροι..![]()
Θα μπορουσα να πω ενα Νάξου και να καθαρίσω αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας.αγνώστου προέλευσης δεν δεχόμαστε σε αυτό το νήμα
Τι να πω; γίδα και όσπρια δεν με πειράζουν με δυσπεψίες (αέρια).
Γάλα και μπάμιες δεν σηκώνει το στομάχι μου, όλα τα άλλα τα τρώω
μέχρι και χοχλιούς, έχω μάρτυρες @Ατενέζο
Αν έχεις τόσο ατελή έντερα βολεψου με φρουτοκρεμα .πολυ αντρικο να τρως λαχανόρυζο και να παθαίνεις δυσκοιλιότητα και να σε πιάνει κόψιμο ταυτόχρονα....
ή να τρως όσπρια και να σε πηγαίνει αίμα μια βδομάδα μετά![]()

Οι εξωγήινοι είναι φίλοι μαςαγνώστου προέλευσης δεν δεχόμαστε σε αυτό το νήμα
Θέλουν καλό βράσιμο, αλλά τι να πω ίσωςΕγώ με ρεβυθια, αναχαιτιζω ραφαλ![]()

Aντε μπράβο...να μαθαίνουν τα μικρά.Αντρικό φαΐ ρε ψηλέ. Πηγαίνει το κλανίδι κομπρεσερ.![]()
Το μόνο σίγουρο ...απαιτείται χαλαρό χρονοδιάγραμμα για βεβαιωθεις οτι θα βρασουν οπως πρέπει...δεν θέλει βιασύνες το ρεβύθι.Μισει τις ξεπετες .Θέλουν καλό βράσιμο, αλλά τι να πω ίσως![]()
Ναι καληΟκ.
Καλη η Βερόνα μαν?
Το ρεβυθάκιον θέλει μούλιασμα από την προηγούμενη και 2-3 αλλαγές νερού στο βράσιμο.Το μόνο σίγουρο ...απαιτείται χαλαρό χρονοδιάγραμμα για βεβαιωθεις οτι θα βρασουν οπως πρέπει...δεν θέλει βιασύνες το ρεβύθι.Μισει τις ξεπετες .

Ολοσωστος!Το ρεβυθάκιον θέλει μούλιασμα από την προηγούμενη και 2-3 αλλαγές νερού στο βράσιμο.
Εννοείται πως όταν αλλάζουμε τα νερά ξεπλένουμε πολύ καλά τα ρεβύθια![]()
Πολύ ταλαιπωρία αδερφέ για να παραγγείλεις τελικά σουβλάκιαΤο ρεβυθάκιον θέλει μούλιασμα από την προηγούμενη και 2-3 αλλαγές νερού στο βράσιμο.
Εννοείται πως όταν αλλάζουμε τα νερά ξεπλένουμε πολύ καλά τα ρεβύθια![]()

Όντως αλλά είναι χειρότερη ταλαιπωρία να πάω να πάρω πιτόγυρα καθώς ο σουβλατζής αρνείται πεισματικά εδώ και 30 χρόνια, πάνω κάτω, να βάλει ντιλίβερυΠολύ ταλαιπωρία αδερφέ για να παραγγείλεις τελικά σουβλάκια![]()

Καταφέρνει και κρατάει το μαγαζί χωρίς ντελιβερυ αφού...είναι μεγάλη υπόθεση αυτο στην εποχή μας.Όντως αλλά είναι χειρότερη ταλαιπωρία να πάω να πάρω πιτόγυρα καθώς ο σουβλατζής αρνείται πεισματικά εδώ και 30 χρόνια, πάνω κάτω, να βάλει ντιλίβερυ![]()
Συνοικιακό που το ξεκίνησε ο πατέρας, το πήρε η μια κόρη με τον γαμπρό και σε λίγο θα το πάρει ο εγγονός.Καταφέρνει και κρατάει το μαγαζί χωρίς ντελιβερυ αφού...είναι μεγάλη υπόθεση αυτο στην εποχή μας.
Μου αρέσουν οι παραδόσεις....είχαν και στο χωριό τους ντελιβερυ οι ιμιτασιον Αθηνεζοι που πριν πάνε στην πρωτεύουσα κόβανε τον πατσά με το ψαλίδι ;Συνοικιακό που το ξεκίνησε ο πατέρας, το πήρε η μια κόρη με τον γαμπρό και σε λίγο θα το πάρει ο εγγονός.
Όλα αυτά τα χρόνια το μόνο που έχει αλλάξει, πρόσφατα, είναι η τηλεφωνκή παραγγελία που και πάλι θα πας εσυ να τα πάρεις.
Ντιλίβερυ ούτε απέξω δεν περνά.....