Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 809K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (3 μέλη και 49 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
56.974
Πόντοι
40.655
νομιζω εχει αλλον ενα , τον ξερει ο Τομαχωκ , δεν θυμαμαι τωρα:coffee:

Ο ψηλός παθαίνει διαλείψεις τελευταία. Αντί για Αργυρούπολη - Ηλιούπολη, μπορεί και να σε στείλει στη Δροσιά. :coffee:

Y13

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
9.637
Πόντοι
2.306
Μεσημεριανό λαχανόρυζο με πράσο ! τώρα 5 ώρες μετά......... έχει πάρει φωτιά η τρυπίδα........ δράκος λέμε.....από πίσω !

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.252
Πόντοι
16.235
Πιτσα Παλι
Πιτσα Παλι
Οεε
Όεε...:thumbsup:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μεσημεριανό λαχανόρυζο με πράσο ! τώρα 5 ώρες μετά......... έχει πάρει φωτιά η τρυπίδα........ δράκος λέμε.....από πίσω !
Καλό βόλι...ο οργανισμός σου με αυτόν τον τρόπο ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ!

• Ουάου
Αντιδράσεις: Y13

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
Δε νομιζω σαν αυτον
νομιζω Ανω Γλυφαδα ειχε πει μια , Μανιταρί ή καπως ετσι , κλασσικη παλια τυπου ταψι , οπως ο μαλάκας ο Βερόνας , που δεν φερνει πιατα ρε μαλάκα γαμω το σπιτακι του γαμω

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
7.048
Πόντοι
1.406
Και η Καμπέρα στην Ηλιουπολη είναι καλη.

Γεμιστά, φέτα, κρισπις παπαδοπουλου.

Ένα ποτηρι φθηνιαρικο ημιγλυκο κουτελιτη :coffee:

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
7.048
Πόντοι
1.406
νομιζω Ανω Γλυφαδα ειχε πει μια , Μανιταρί ή καπως ετσι , κλασσικη παλια τυπου ταψι , οπως ο μαλάκας ο Βερόνας , που δεν φερνει πιατα ρε μαλάκα γαμω το σπιτακι του γαμω
Μανιτάρι είναι Αργυρούπολη.
Παλιό μαγαζί οριακά άνω του μετρίου.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
Μανιτάρι είναι Αργυρούπολη.
Παλιό μαγαζί οριακά άνω του μετρίου.
ειχες δωσει εσυ ενα καλο πανω απο Βουλιαγμενης , αλλα δεν ηταν η Βερόνα , δεν θυμαμαι , πες μας , ανοιξε τα μάτια του κοσμάκη :coffee::coffee:

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
7.048
Πόντοι
1.406
ειχες δωσει εσυ ενα καλο πανω απο Βουλιαγμενης , αλλα δεν ηταν η Βερόνα , δεν θυμαμαι , πες μας , ανοιξε τα μάτια του κοσμάκη :coffee::coffee:
Σε πιτσα? Βοήθησε με λίγο γιατί έχω δώσει τόση πληροφορια στο σαη που έχω κ ΕΓΩ μπερδευτεί :coffee:

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.089
Πόντοι
6.246
oύτε πιάτα δεν έχετε στο σπίτι; Να σου στείλουμε ότι περισσέψει από το γάμο του Αθηναίου; Απλά θα περιμένεις λίγο

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.089
Πόντοι
6.246
Συνοικιακό που το ξεκίνησε ο πατέρας, το πήρε η μια κόρη με τον γαμπρό και σε λίγο θα το πάρει ο εγγονός.
Όλα αυτά τα χρόνια το μόνο που έχει αλλάξει, πρόσφατα, είναι η τηλεφωνκή παραγγελία που και πάλι θα πας εσυ να τα πάρεις.
Ντιλίβερυ ούτε απέξω δεν περνά.....
Τις προάλλες πέρασα από Απόστολο στου Ζωγράφου που είχε το ίδιο σύστημα. Πολύ καλός ,τον παραδέχτηκε. Μερικές φορές ισχύει ότι αν δεν έχεις μηχανάκια φτιάχνεις μικρότερη ποσότητα και έτσι κρατάς καλύτερα την ποιότητα. Δεν είναι κανόνας αλλά σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
oύτε πιάτα δεν έχετε στο σπίτι; Να σου στείλουμε ότι περισσέψει από το γάμο του Αθηναίου; Απλά θα περιμένεις λίγο
εκει δεν δινει πιατα λεμε ο μαλάκας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε πιτσα? Βοήθησε με λίγο γιατί έχω δώσει τόση πληροφορια στο σαη που έχω κ ΕΓΩ μπερδευτεί :coffee:
ειχες δωσει ρε μαν σε πιτσα 2-3 επιλογες νομιζω πανω απο Βουλιαγμένης , δεν θυμαμαι ρε μαν ακριβως , πρεπει να παω πισω να ψάξω στα άδυτα του νηματος :coffee::coffee:

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.657
Πόντοι
28.246
Pizza fan 8 κομμάτια πεπερονι και μοτσαρέλα και μπέργκερ μπέικον.

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.252
Πόντοι
16.235
δηλαδή όσο πιο πολύ κλάνεις τόσο λιγότερο φλώρος είσαι? :2funny:
Oxι.
Ο πραγματικός άνδρας ΟΦΕΙΛΕΙ να τρώει και πράγματα που δεν είναι μόνο εύγευστα αλλά και χρήσιμα στον οργανισμό.
Δεν είναι τυχαίο που αστοί μπουχεσες και κακομαθημένα παιδάκια δεν τρώνε μπάμιες,όσπρια κτλ.

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.657
Πόντοι
28.246
Oxι.
Ο πραγματικός άνδρας ΟΦΕΙΛΕΙ να τρώει και πράγματα που δεν είναι μόνο εύγευστα αλλά και χρήσιμα στον οργανισμό.
Δεν είναι τυχαίο που αστοί μπουχεσες και κακομαθημένα παιδάκια δεν τρώνε μπάμιες,όσπρια κτλ.
Καιρό έχω να σε στειλω.

Ρε δεν πας στον διάολο που θα πεις και του αλλουνου θέλωντας και μη να φάει ότι γουστάρεις εσύ, μαλακισμενε, παρατημένε από συγγενείς και φίλους ραμολιμεντο. Άκου ο σωστός ο άντρας οφειλεί να τρώει ακόμα μη εύγευστα για α Εθνική ναι άντρας.

Ρε ουστ στον διάολο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom