dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 114.852
- Πόντοι
- 39.911
Από πού το μπεγλελ ?καπουτσίνο μπεγλελ σολομός νερό κεικ πορτοκαλι
Από πού το μπεγλελ ?καπουτσίνο μπεγλελ σολομός νερό κεικ πορτοκαλι
από ντιλιβεράδικο πολύ καλόΑπό πού το μπεγλελ ?
καπουτσίνο με αφρόγαλα ούτε κανέλα ούτε σοκολάτα αυτά είναι για γυναικωτούςΟ καπουτσίνος με σαντιγί ή με αφρόγαλα;
Κανέλα ή τριμμένη σοκολάτα;
Λευκή ή καστανή ζάχαρη;
Το μπέγκελ σολωμού είχε και cream cheese?
Τι μας κρύβει ο μαρκήσιος της ρυζογκοφρέτας;

Ενταξειγκουίνι μπονάρα με ρινό λέτο και μπόλικο ρι από πάνω
Μεσημέρι λαχανόρυζο με φέτα Τριπόλεως. Βράδυ δε ξερω ακόμα στει τιουντ![]()
Σου εχω πει να μη μου τον τσιγκλας όταν είμαι οφλαινΈχασες σόου Λάκη το ξημέρωμα.

Σου εχω πει να μη μου τον τσιγκλας όταν είμαι οφλαιν![]()
Τι τσίμπησες?Συγγνώμη, αλλά δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό.![]()
Τι τσίμπησες?

Ρε βλακα το φτιάξατε όπως σας βόλευεΧόρτασα κώλο Λάκη.
Μπήκε ντίρλα και παραδέχτηκε ότι η περιβόητη "Λακολίστα Αγνόησης" είναι παπάτζα και πρόσχημα για να επιλέγει που και πότε θα απαντήσει. Μούφα και οι "καλοί του φίλοι" που τον ενημέρωναν με π.μ. για τις αναφορές που γίνονται γι αυτόν.
Το διέγραψε το πόστ βέβαια όταν κατάλαβε τη μαλακία του, αλλά έχει μείνει ως παράθεση.
![]()
Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2025 - Page 236
Ο Βαρόνος Μινχάουζεν ή Μιουνχάουζεν (Hieronymus Carl Friedrich von Münchhausen, Ανόβερο, 11 Μαΐου 1720 - 22 Φεβρουαρίου 1797) είναι ιστορικό πρόσωπο (πρόκειται για τον βαρόνο Κάρολο Φρειδερίκο Ιερώνυμο φον Μινχάουζεν), αλλά και ο πρωταγωνιστής του γνωστού βιβλίου του Ροδόλφου Ράσπε, που γράφτηκε...www.bourdela.com
![]()
ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ.Ρε βλακα το φτιάξατε όπως σας βόλευε
Εσύ το πρωί μια σε μένα ψήφιζες μια τον τέλη
Καθυστερείσατε την λήξει γιατί ο χαραμοφαις ήταν δεύτερος μεταφέρετε ψήφους στον τέλη για να πάω εγώ και ο τελης τελικό
Ο τελης ήταν τελευταίος σε ψήφους
Ρε βλακα το φτιάξατε όπως σας βόλευε
Εσύ το πρωί μια σε μένα ψήφιζες μια τον τέλη
Καθυστερείσατε την λήξει γιατί ο χαραμοφαις ήταν δεύτερος μεταφέρετε ψήφους στον τέλη για να πάω εγώ και ο τελης τελικό
Ο τελης ήταν τελευταίος σε ψήφους
Ουτε μια γαμωμανα,μια κουραδα σ ενα μνημα έστω.Χόρτασα κώλο Λάκη.
Μπήκε ντίρλα και παραδέχτηκε ότι η περιβόητη "Λακολίστα Αγνόησης" είναι παπάτζα και πρόσχημα για να επιλέγει που και πότε θα απαντήσει. Μούφα και οι "καλοί του φίλοι" που τον ενημέρωναν με π.μ. για τις αναφορές που γίνονται γι αυτόν.
Το διέγραψε το πόστ βέβαια όταν κατάλαβε τη μαλακία του, αλλά έχει μείνει ως παράθεση.
![]()
Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2025 - Page 236
Ο Βαρόνος Μινχάουζεν ή Μιουνχάουζεν (Hieronymus Carl Friedrich von Münchhausen, Ανόβερο, 11 Μαΐου 1720 - 22 Φεβρουαρίου 1797) είναι ιστορικό πρόσωπο (πρόκειται για τον βαρόνο Κάρολο Φρειδερίκο Ιερώνυμο φον Μινχάουζεν), αλλά και ο πρωταγωνιστής του γνωστού βιβλίου του Ροδόλφου Ράσπε, που γράφτηκε...www.bourdela.com
![]()

Ουτε μια γαμωμανα,μια κουραδα σ ενα μνημα έστω.
Το σαη φθίνει![]()
Το σαη φθίνειΟυτε μια γαμωμανα,μια κουραδα σ ενα μνημα έστω.
Το σαη φθίνει![]()