Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.398
- Πόντοι
- 6.256
ήταν φοβερό πιάτο.....μαζί με το σβαν σε κονσέρβα και τις μερέντες που έσπαγαν με καλέμιΣτο πν που "υπηρετησα επί 21 μήνες δεν είδα τέτοιο συνδιασμο.
ήταν φοβερό πιάτο.....μαζί με το σβαν σε κονσέρβα και τις μερέντες που έσπαγαν με καλέμιΣτο πν που "υπηρετησα επί 21 μήνες δεν είδα τέτοιο συνδιασμο.
ήταν φοβερό πιάτο.....μαζί με το σβαν σε κονσέρβα και τις μερέντες που έσπαγαν με καλέμι![]()

μέρος της εκπαίδευσης αυτά προετοιμασία για επιβίωση σε στρατιωτικές φυλακές εχθρικού κράτους
Που μωρέ μαλάκα?Σου απάντησε ο Σαούλ.
Και μπιφτέκια με μακαρόνια παίζουν επίσης.
Πατσά με πόδι ανάμεικτο, σκορδοστούμπια, ψωμιά ολικής για βούτηγμα
και σαλάτα λάχανο-καρότο.

Στις ειδικές Δυνάμεις Καταδρομών αλεξιπτωτιστών.Που μωρέ μαλάκα?
Στο στρατό?
Και τι να κάνουμε τώρα?Στις ειδικές Δυνάμεις Καταδρομών αλεξιπτωτιστών.
Εγώ στο σπίτι το μαγειρεύω.Και τι να κάνουμε τώρα?
Να το φτιαχνουμε και στο σπίτι η να το παραγγελνουμε στη ταβέρνα?
Ναι, σύμφωνοι αλλά θέλει και ένα side dish μια σαλάτα, μια πρασινάδα.Εγώ στο σπίτι το μαγειρεύω.
Και όταν παραγγέλνω επίσης, παραγγέλνω μακαρονάδα βουτύρου και μια μπριζόλα σκέτη χωρίς γαρνιτούρα όταν το θελήσω σαν φαι. Και από πάνω χαμός με τριμμένο τυρί.
Που μωρέ μαλάκα?
Στο στρατό?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Δε φαντάζομαι να ακουμπάει το τυρί τη μπριζόλα???Εγώ στο σπίτι το μαγειρεύω.
Και όταν παραγγέλνω επίσης, παραγγέλνω μακαρονάδα βουτύρου και μια μπριζόλα σκέτη χωρίς γαρνιτούρα όταν το θελήσω σαν φαι. Και από πάνω χαμός με τριμμένο τυρί.

Και ψωμί χωριάτικο στη κόντραΝαι, σύμφωνοι αλλά θέλει και ένα side dish μια σαλάτα, μια πρασινάδα.
Έτσι σκέτο πρωτεΐνη με υδατάνθρακες ;;;
Εγώ στο σπίτι το μαγειρεύω.
Και το Σάββατο έχει κρέαςΣ.Φ.Α
Τρίτη - Πέμπτη μακαρόνια..

Τα μακαρόνια, σούπα μαν;

Κανονικά βρασμένα, όχι λάσπη χωρίς υγρά στο πιάτο.Τα μακαρόνια, σούπα μαν;
Εκείνο κι αν ακουμπάει. Αλλιώς δεν έχει αξία. Για την ακρίβεια γίνονται μια πηρούνια, μπριζόλα και μακαρόνι μετά από ανακάτεμα όλα μαζί.Δε φαντάζομαι να ακουμπάει το τυρί τη μπριζόλα???![]()
Κανονικά βρασμένα, όχι λάσπη χωρίς υγρά στο πιάτο.

στο κωργιό τα μακαρόνια τα τρώμε με κέτσαπ από πάνω![]()