Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 804K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (1 μέλη και 46 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.398
Πόντοι
6.256
Βαρεμάρας είναι και στο λέω εγώ που ξυπνάω κατά τις έντεκα πρωί με δώδεκα το μεσημέρι πλέον. Πρίν ξύπναγα τρεις το μεσημέρι και βάλε. Πλέον έχω πάνω από 4 ώρες γεμάτες να κάτσω την μιάμιση να μαγειρέψω και το γράφω στ'αρχίδια μου. Ωχ δεν βαριέσαι αδερφέ ένα πράγμα. Δεν με κυνηγάει και κανένας να το κάνω, θα τη βολέψω απ'έξω.
Μόνο στα ρεπό (και τότε θα πάω κρεοπωλείο ή σούπερ μαρκετ να ψωνίσω) και αυτά αν δεν βγω έξω να φάω με κανέναν φίλο.

Δεν είναι θέμα χρόνου. Χρόνος υπάρχει αλλά ποιος έχει το κουράγιο και οι ανάγκες εκτός του τι θα φάω είναι πολλές.
Αν έφευγες από το σπίτι 07.00 και γυρνούσες 21.00 με 10.00 θα είχες χρόνο να μαγειρέψεις;

Ναι υπάρχει χρόνος…αν δεν θες να ξεκουραστείς και να αδειάσεις το κεφάλι σου.

Κάποιοι κακεντρεχείς θα πουν ότι εμένα το κεφάλι μου είναι έτσι και αλλιώς άδειο :coffee:

Αυτά μπορούν να τα κάνουν άνθρωποι με ωράριο.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.779
Πόντοι
12.756
Αν έφευγες από το σπίτι 07.00 και γυρνούσες 21.00 με 10.00 θα είχες χρόνο να μαγειρέψεις;

Κάποιοι κακεντρεχείς θα πουν ότι εμένα το κεφάλι μου είναι έτσι και αλλιώς άδειο :coffee:

Επιχειρηματιας μαν σαν τον νιπλη?

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.618
Πόντοι
28.246

Ξανά διάβασε τον επίλογο σε αυτό που έγραψα.

«αλλά ποιος έχει το κουράγιο και οι ανάγκες εκτός του τι θα φάω είναι πολλές».

Κάποτε, αλλά με κούρασε, καθόμουνα και έφτιαχνα 3-4 φαγητά σε ένα πρωί όταν είχα ρεπό. Τα μοίραζα σε μερίδες, στην κατάψυξη, ζέσταμα σε μικροκυμάτων όταν χρειαζότανε να φαγωθεί κάτι.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Nubic

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.398
Πόντοι
6.256
Ξανά διάβασε τον επίλογο σε αυτό που έγραψα.

«αλλά ποιος έχει το κουράγιο και οι ανάγκες εκτός του τι θα φάω είναι πολλές».

Κάποτε, αλλά με κούρασε, καθόμουνα και έφτιαχνα 3-4 φαγητά σε ένα πρωί όταν είχα ρεπό. Τα μοίραζα σε μερίδες, στην κατάψηξη, ζέσταμα σε μικροκυμάτων όταν χρειαζότανε να φαγωθεί κάτι.
Ε ναι εντάξει…και εγω κάποτε μετά τη δουλειά πήγαινα για περπάτημα ή ποδήλατο κτλπ.

Το ζητούμενο είναι να έχεις και μια ισορροπία δεν μπορείς όλες τις ώρες να είσαι σε πρόγραμμα λες και ζεις σε λόχο.

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.072
Πόντοι
6.246
Να ξυπνάς νωρίς να φτιάχνεις σαλάτα και το βράδυ κάτι γρήγορο όπως τραχανά. Το ΣΚ θα τον ανάβεις το φούρνο να κάνεις το γκουρμέ.

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.618
Πόντοι
28.246
Ε ναι εντάξει…και εγω κάποτε μετά τη δουλειά πήγαινα για περπάτημα ή ποδήλατο κτλπ.

Το ζητούμενο είναι να έχεις και μια ισορροπία δεν μπορείς όλες τις ώρες να είσαι σε πρόγραμμα λες και ζεις σε λόχο.
Σαουλ. Με όλο τον σεβασμό, σταμάτα τις δικαιολογίες. Σου αναγνώρισα κάποιες μιας και τα ζω προσωπικά, αλλά τι στο πούτσο, ρεπο δεν έχεις; Ή είναι μόνο μπουρδέλα play station και αραλίκι; Δικαιώμά σου να αφιερώνεις χρόνο ΄ώπου γουστάρεις, αλλά μην ψάχνεις δικαιολογίες ντε και καλά για να μας πείσεις ότι δεν γίνεται. Ακόμα και ότι δνε προλαβαίνεις να πας σουπερ μάρκετ μας είπες και δεν θα χάσεις χρόνο γι αυτό.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.398
Πόντοι
6.256
Σαουλ. Με όλο τον σεβασμό, σταμάτα τις δικαιολογίες. Σου αναγνώρισα κάποιες μιας και τα ζω προσωπικά, αλλά τι στο πούτσο, ρεπο δεν έχεις; Ή είναι μόνο μπουρδέλα play station και αραλίκι; Δικαιώμά σου να αφιερώνεις χρόνο ΄ώπου γουστάρεις, αλλά μην ψάχνεις δικαιολογίες ντε και καλά για να μας πείσεις ότι δεν γίνεται. Ακόμα και ότι δνε προλαβαίνεις να πας σουπερ μάρκετ μας είπες και δεν θα χάσεις χρόνο γι αυτό.
Οκ να το θέσω αλλιώς

όλα γίνονται αν είσαι διατεθειμένος να κάνεις τις παραχωρήσεις για να γίνουν....όπως είπα δεν ζούμε σε λόχο...

δεν έχω ρεπό συνήθως κυριακή κάθομαι όμως....δεν πρόκειται να την περάσω μαγειρεύοντας αντί να βγω έξω ή να ξεκουραστώ έστω σπίτι.

Μην το απλώσω άλλο...δεν έχω ωράριο ναι μπορεί να μην προλάβω να πάω στο σούπερ όλη την βδομάδα.

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
7.034
Πόντοι
1.406
Λαχανοντολμάδες.
Λαδα.
Τιραμισού.
Σαουλ, μας τρώει χρόνο το ιντερνετ μαν.

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.072
Πόντοι
6.246
ΟΧΙ αυτός το παίζει μισθωτός αλλά έχω καταλάβει ότι ρέει το σκληρό μετρητό τα κρύβει :coffee:

O Kύριος Αθηναίος είναι καθαρός σαν νερό από τους παγετώνες στη Νορβηγία. Αν η εντιμότητα είχε όνομα θα ήταν Αθηναίος.

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.618
Πόντοι
28.246

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
47.074
Πόντοι
19.321
Κουτσομούρες φρέσκιες, σταμναγκάθι (με μπόλικο λάδι), 2 φέτες ψωμί ολικής και 2 ποτήρια σαββατιανό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom