ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.765
- Πόντοι
- 12.756
Οχι τακητι ειμαι ζουμπάς σαν τον κοσνικ?
Οχι τακητι ειμαι ζουμπάς σαν τον κοσνικ?
αυτο ακριβως1,96 με άδειο στομάχι.
Αν εισαι στον μέσο όρο των θαμώνων του μπου, εισαι 1,92, γυμνασμενος, μακρυψώλης, οικονομικά άπλας.ειμαι τοσο καιρο μελος εδω μεσα...εσυ ποσο λες να ειμαι ρε τυπε?

εχω λιγο λιγοτερα χρηματα και πολυ καθαροτερο ποινικο μητρωο απο τον νιπλη....Αν εισαι στον μέσο όρο των θαμώνων του μπου, εισαι 1,92, γυμνασμενος, μακρυψώλης, οικονομικά άπλας.
1,92 ύψος 90 κιλά μου φαίνεται αδύνατος![]()
Μη το δει ο ΑΝΤΖΕΛΟ εμείς τρώμε ΚαλαβρύτωνΦέτες είναι! ΦΕΤΕΣ! ( Κεφαλλονιάς, Παρνασσού, Τριπόλεως κλπ. )
αν πάρω τηλ και ρωτήσω πριν παραγγείλω θα μου φτύσουν μέσα στην ομελέταΑλλη φορα να ρωτησεις,αλλιως θα φας αναφορα
Καλά δεν μπορείς μόνος σου να χτυπήσεις 3-4 αυγά να κάνεις ομελέτα;αν πάρω τηλ και ρωτήσω πριν παραγγείλω θα μου φτύσουν μέσα στην ομελέτα![]()
στη δουλειά θα κάθομαι να χτυπάω αυγά?Καλά δεν μπορείς μόνος σου να χτυπήσεις 3-4 αυγά να κάνεις ομελέτα;
τόσο δύσκολο![]()
Ταπεράκι από το σπίτι, εγώ δεν παίρνω απ' έξω.στη δουλειά θα κάθομαι να χτυπάω αυγά?![]()
για να το πάρεις από το σπίτι πρέπει να το φτιάξεις και στο σπίτιΤαπεράκι από το σπίτι, εγώ δεν παίρνω απ' έξω.
Παντού ψέμα.
Κάνε ότι καταλαβαίνεις, εγώ δεν εμπιστεύομαι τα λάδια που βάζουν,για να το πάρεις από το σπίτι πρέπει να το φτιάξεις και στο σπίτι
αν γυρίσεις βράδυ θα κάθεσαι να φτιάχνεις ομελέτες ή θα κάτσεις να ξεκουραστείς?
δεν είναι θέμα βαρεμάρας ή ιδιοτροπίας είναι θέμα χρόνου που απλά δεν έχωΚάνε ότι καταλαβαίνεις, εγώ δεν εμπιστεύομαι τα λάδια που βάζουν,
ούτε τα αυγά .
Οκ δεκτόν, απλά να έχεις στο μυαλό σου ότι και αυτοί που πουλάνε δεν είναι κοινωφελή ιδρύματα, για το κέρδος δουλεύουν.δεν είναι θέμα βαρεμάρας ή ιδιοτροπίας είναι θέμα χρόνου που απλά δεν έχω
μαλακίες δίνουν το 90% των ντιλιβεράδικων και των περισσότερων εστιατορίων.Οκ δεκτόν απλά να έχεις στο μυαλό σου ότι και αυτοί που πουλάνε δεν είναι κοινωφελή ιδρύματα, για το κέρδος δουλεύουν.
Άμα έχουν νοίκια, φπαδες, εφκα κλπ και δεν βγαίνουν τι θα κάνουν;
Επιτυχημένος επιχειρηματίας είσαι και καταλαβαίνεις.
Σαν ταυλαδοπηκτοε θα πρέπει να απάρνεισαι τη σαβουρα το μπασμάτι κ να τρως μόνο γιασμινΚοτόπουλο καυτερό με ρύζι μπασμάτι.
(Είμαι Αντίς Αμπέμπα για μια διανυκτέρευση, θέλω να γίνω Βολκανο στην θέση του @sex volcano )
Συμφωνούμεμαλακίες δίνουν το 90% των ντιλιβεράδικων και των περισσότερων εστιατορίων.
και τα περισσότερα από αυτά δεν τηρούν τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας.
Τρως από χ100 τηγανισμένα λάδια, βρώμικα σκεύη, αποφάγια, ξαναζεσταμένα, πλυμένα κρεάτα για να φύγει η μυρωδιά κτλπ.
και αυτά δεν γίνονται μόνο στα σάπια. Δεν θέλω να μπω στην συζήτηση του άμα δεν βγαίνει πρέπει να σερβίρει σάπια.....έχω άλλη άποψη.
Εγώ σου λέω ότι απλά λόγω προγράμματος και ρυθμού της ημέρας δεν έχω την πολυτέλεια να ετοιμάζω από το σπίτι..εδώ δεν προλαβαίνω καλά καλά να πάω στο σούπερ. Δεν είναι ότι το θεωρώ καλό απλά αυτή είναι η φάση. Αν γυρίσω σπίτι στις 10 δεν θα κάτσω να μαγειρέψω κιόλας και να χάσω τις 3 ώρες που έχω για ανάπαυση μέχρι να κοιμηθώ.