Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 796K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (1 μέλη και 75 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
Κοτόπουλο καυτερό με ρύζι μπασμάτι.
(Είμαι Αντίς Αμπέμπα για μια διανυκτέρευση, θέλω να γίνω Βολκανο στην θέση του @sex volcano )
εχεις κανα ψυγειακι ; αυτα με το φενιζολ που ειναι ;; να φερεις κανα νεφρο , θα στο παρω καλη τιμη :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
μαλακίες δίνουν το 90% των ντιλιβεράδικων και των περισσότερων εστιατορίων.

και τα περισσότερα από αυτά δεν τηρούν τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας.

Τρως από χ100 τηγανισμένα λάδια, βρώμικα σκεύη, αποφάγια, ξαναζεσταμένα, πλυμένα κρεάτα για να φύγει η μυρωδιά κτλπ.

και αυτά δεν γίνονται μόνο στα σάπια. Δεν θέλω να μπω στην συζήτηση του άμα δεν βγαίνει πρέπει να σερβίρει σάπια.....έχω άλλη άποψη.

Εγώ σου λέω ότι απλά λόγω προγράμματος και ρυθμού της ημέρας δεν έχω την πολυτέλεια να ετοιμάζω από το σπίτι..εδώ δεν προλαβαίνω καλά καλά να πάω στο σούπερ. Δεν είναι ότι το θεωρώ καλό απλά αυτή είναι η φάση. Αν γυρίσω σπίτι στις 10 δεν θα κάτσω να μαγειρέψω κιόλας και να χάσω τις 3 ώρες που έχω για ανάπαυση μέχρι να κοιμηθώ.

αυτο το προβλημα ειχε και ο Αθηναιος και αποφασισε να δουλευει ολη την μερα και την νυχτα , ετσι γλυτωνει και να παει σουπερ μαρκετ και γλυτωνει και τον υπνο που ειναι χαμενος χρόνος γι αυτον :coffee::coffee:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.656
Πόντοι
5.006

Τρως από χ100 τηγανισμένα λάδια, βρώμικα σκεύη, αποφάγια, ξαναζεσταμένα, πλυμένα κρεάτα για να φύγει η μυρωδιά κτλπ.

και αυτά δεν γίνονται μόνο στα σάπια. Δεν θέλω να μπω στην συζήτηση του άμα δεν βγαίνει πρέπει να σερβίρει σάπια.....έχω άλλη άποψη.

Εγώ σου λέω ότι απλά λόγω προγράμματος και ρυθμού της ημέρας δεν έχω την πολυτέλεια να ετοιμάζω από το σπίτι..εδώ δεν προλαβαίνω καλά καλά να πάω στο σούπερ. Δεν είναι ότι το θεωρώ καλό απλά αυτή είναι η φάση. Αν γυρίσω σπίτι στις 10 δεν θα κάτσω να μαγειρέψω κιόλας και να χάσω τις 3 ώρες που έχω για ανάπαυση μέχρι να κοιμηθώ.

να λες να σου ετοιμαζει κατι στα γρηγορα η δουλα του νιπλη και να πεταγεσαι να το παιρνεις....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
να λες να σου ετοιμαζει κατι στα γρηγορα η δουλα του νιπλη και να πεταγεσαι να το παιρνεις....

θα αρρωστησει αυτος , δεν ειναι συνηθισμένος σε Α ποιοτητα υλικά πρωτων υλών :coffee:
Συν το τιμολόγιο :coffee:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.656
Πόντοι
5.006

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.046
Πόντοι
6.246

Θα μαγειρεύεις το ΣΚ και θα τα βάζεις κατάψυξη. Μετά φούρνο μικροκυμάτων και είσαι άρχοντας.

Αλλιώς να βρεις μια καλή κοπέλα να νοικοκυρευτείς. Ως πότε θα σου τρώει το χρόνο σου το μπου;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.393
Πόντοι
6.256
αυτο το προβλημα ειχε και ο Αθηναιος και αποφασισε να δουλευει ολη την μερα και την νυχτα , ετσι γλυτωνει και να παει σουπερ μαρκετ και γλυτωνει και τον υπνο που ειναι χαμενος χρόνος γι αυτον :coffee::coffee:
έναν εργαζόμενο όπως τον Αθηναίο χρειάζομαι για να μπορώ να έχω και εγώ ελεύθερο χρόνο :coffee:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
47.056
Πόντοι
19.321
Θα μαγειρεύεις το ΣΚ και θα τα βάζεις κατάψυξη.
ακολουθώ ειδική διατροφή θα ξέρει τι είναι οι ρυζογκοφρέτες?:coffee:

Και τουρσιά μπορεί να κάνει το ΣΚ, γίνονται και τα αυγά.
Θα είναι με ρυζογκοφρέτες καλός συνδυασμός.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.393
Πόντοι
6.256
Θα μαγειρεύεις το ΣΚ και θα τα βάζεις κατάψυξη. Μετά φούρνο μικροκυμάτων και είσαι άρχοντας.

Αλλιώς να βρεις μια καλή κοπέλα να νοικοκυρευτείς. Ως πότε θα σου τρώει το χρόνο σου το μπου;
αυτά τα ξεπαγωμένα στο μαικρογουειβ τα κάνουν μόνο οι ρεντνεκς αμερικάνοι :confused:

ναι γιατί οι γκόμενες άλλη δουλειά δεν έχουν σε περιμένουν στην πόρτα για να πας να φας το φαγητό ζεστό :tooth:

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.455
Πόντοι
3.656
20251102_182849.jpg

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
10
Like
6.876
Πόντοι
1.346
2 πόδια κότα φούρνου (ελευθερας) πατάτες, σαλάτα λάχανο καρότο
Φέτα Καλαβρύτων
Μπυρα άλφα , 2 κουτιά (είχα σεκλέτια)

Τώρα θέλω γλυκό και δεν παίζει τίποτα

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.608
Πόντοι
28.246
δεν είναι θέμα βαρεμάρας ή ιδιοτροπίας είναι θέμα χρόνου που απλά δεν έχω
Βαρεμάρας είναι και στο λέω εγώ που ξυπνάω κατά τις έντεκα πρωί με δώδεκα το μεσημέρι πλέον. Πρίν ξύπναγα τρεις το μεσημέρι και βάλε. Πλέον έχω πάνω από 4 ώρες γεμάτες να κάτσω την μιάμιση να μαγειρέψω και το γράφω στ'αρχίδια μου. Ωχ δεν βαριέσαι αδερφέ ένα πράγμα. Δεν με κυνηγάει και κανένας να το κάνω, θα τη βολέψω απ'έξω.
Μόνο στα ρεπό (και τότε θα πάω κρεοπωλείο ή σούπερ μαρκετ να ψωνίσω) και αυτά αν δεν βγω έξω να φάω με κανέναν φίλο.

Δεν είναι θέμα χρόνου. Χρόνος υπάρχει αλλά ποιος έχει το κουράγιο και οι ανάγκες εκτός του τι θα φάω είναι πολλές.

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
22
Like
17.286
Πόντοι
8.695

Stories

Νέο!