ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.779
- Πόντοι
- 12.756
Ναι και τι κιμας για σουντζουκακιατι ρυζι ;![]()
Ναι και τι κιμας για σουντζουκακιατι ρυζι ;![]()
για το πουτσο θα ειναι απο εκειΝ. φιλαδέλφεια

Μπεστ δεν πας ; ειναι μακριά απο εσενα ;Κι εγώ πιτογυρα από Πεζοδρομο Άνω Πετράλωνα.
Ναι με τον ευρυπιδη εκει διπλα ειναι αυτοιγια το πουτσο θα ειναι απο εκει![]()
στον μαλάκα θα πηγε τον Γεωργαμλη ναπουμεΝαι με τον ευρυπιδη εκει διπλα εινσι αυτοι

Από βερνα τυποι.
Δεν έχω ιστορικό.
Εσυ τι τσίμπησες νιπλη?στον μαλάκα θα πηγε τον Γεωργαμλη ναπουμε![]()

περιμένω 6 πιτσες , απο μακριά και βρεχει ρε πουστη μου , θα αργησουνΕσυ τι τσίμπησες νιπλη?
![]()

Δε ξερω. Δεν παω στις ταβέρνες να κάνω τον γαμπρεαειχε κορη ο ταβερνιαρης ; εκει μέσα να δουλευει ;

Παντα να πηγαινεις την πρωτη φορά , ΠΑΝΤΑΔε ξερω. Δεν παω στις ταβέρνες να κάνω τον γαμπρεα![]()

Ναι θα τις φερουν μουνι,μην της παρειςπεριμένω 6 πιτσες , απο μακριά και βρεχει ρε πουστη μου , θα αργησουν![]()
Ναι θα τις φερουν μουνι,μην της παρεις

Βρέχει εκεί στα Λιόσια?περιμένω 6 πιτσες , απο μακριά και βρεχει ρε πουστη μου , θα αργησουν![]()

Πώς την πάτησες; Εκτός του ότι είναι μακρυά, δεν παραγγέλνεις πίτσα σε ημέρα που εχει μπαλα, λόγω υψηλού φόρτου αργούν.περιμένω 6 πιτσες , απο μακριά και βρεχει ρε πουστη μου , θα αργησουν![]()
Liosia δεν ξερω , εδω ριχνει παντως , και ριχνει και βορεια που ερχονται οι πιτσεςΒρέχει εκεί στα Λιόσια?
![]()

εχει πεσει τηλεφωνακι , ολα ειναι μελετημένα στο δευτερολεπτο σαν την κλοπη του ΛουβρουΠώς την πάτησες; Εκτός του ότι είναι μακρυά, δεν παραγγέλνεις πίτσα σε ημέρα που εχει μπαλα, λόγω υψηλού φόρτου αργούν.

Επίσης δεν παραγγελνεις τίποτα όταν βρέχει για να μη βγάζεις τον ντελιβερά στους δρόμους όσο εσυ ξυνεις τ αρχιδια σουΠώς την πάτησες; Εκτός του ότι είναι μακρυά, δεν παραγγέλνεις πίτσα σε ημέρα που εχει μπαλα, λόγω υψηλού φόρτου αργούν.

ΑΝ καταφέρει να έρθει έτσι όπως τον έβαλες με το πόδι σανίδα στο γκάζι.εχει πεσει τηλεφωνακι , ολα ειναι μελετημένα στο δευτερολεπτο σαν την κλοπη του Λουβρου
36 λεπτα διαδρομη , θα το κανει 26 με το αυτοκινητο , ΠΑΤΙΝΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ![]()
Επίσης δεν παραγγελνεις τίποτα όταν βρέχει για να μη βγάζεις τον ντελιβερά στους δρόμους όσο εσυ ξυνεις τ αρχιδια σου![]()

Άυτο το κάνω όταν ρίχνει καρέκλες. Και στην περίπτωση μου οι αποστάσεις είναι κοντινές. Αλλά αν ρίχνει ο Θεός με τον Θεό, το αφήνω, πάω με τα πόδια και τα παίρνωΕπίσης δεν παραγγελνεις τίποτα όταν βρέχει για να μη βγάζεις τον ντελιβερά στους δρόμους όσο εσυ ξυνεις τ αρχιδια σου![]()