Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.343
- Πόντοι
- 12.756
37 χλμ αποσταση , της ειπα σε 20 λεπτα να εισαι εδω ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ με ποσα θα πηγαινειςΑΝ καταφέρει να έρθει έτσι όπως τον έβαλες με το πόδι σανίδα στο γκάζι.![]()

37 χλμ αποσταση , της ειπα σε 20 λεπτα να εισαι εδω ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ με ποσα θα πηγαινειςΑΝ καταφέρει να έρθει έτσι όπως τον έβαλες με το πόδι σανίδα στο γκάζι.![]()

Pizza Roxala θα φαςπουτσα μου οι ντελιβεράδες
Σε λιγο θα μου πεις να λυπηθω ναπουμε και τον Αθηναιο
Οπως και να εχει εχω στειλει ανθρωπο με αυτοκινητο , βασικά την πρωην μου εστειλα , και για να μου πληρωσει αυτη και για να την γαμωσταυρισω οτι ωρα και να έρθει , αργησει ή στην ωρα της![]()

εγω γενικά δεν παραγγελνω , αλλα οσο περισσοτερο βρεχει τοσο περισσοτερο παραγγελνωΆυτο το κάνω όταν ρίχνει καρέκλες. Και στην περίπτωση μου οι αποστάσεις είναι κοντινές. Αλλά αν ρίχνει ο Θεός με τον Θεό, το αφήνω, πάω με τα πόδια και τα παίρνω

δεν υπαρχει περιπτωση , θα την φερει πιο ζεστη και απο ντελιβερα , αλλιως κομμενη η χρηματικη υποστηριξηPizza Roxala θα φας![]()

Κοίτα από το να τη χυσει ο ντελιβεράς, καλυτερα να τη φτυσει η πρωην σουδεν υπαρχει περιπτωση , θα την φερει πιο ζεστη και απο ντελιβερα , αλλιως κομμενη η χρηματικη υποστηριξη![]()

Για κάτι τέτοιους πρέπει να τους στέλνουν σπίτι με ρεπο όταν ρίχνει καρέκλες τα μαγαζιά πληρωνοντας κανονικά το μεροκάματο τους. Και αν θέλετε τραβάτε να τα πάρετε.πουτσα μου οι ντελιβεράδες![]()
Κοίτα από το να τη χυσει ο ντελιβεράς, καλυτερα να τη φτυσει η πρωην σου![]()

Παντου ψεμα ρε Νιπλη.Πολυ μίσος μπραδερινι μου , γιατι μαυρισε ετσι η ψυχουλα σου ;; τι σε απασχολει ; πες τα ολα στο φιλαράκο σου τον Νιπλη
Ειμαι εδω για να σε ακουσω ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΩ![]()
Παντου ψεμα ρε Νιπλη.
Κουράστηκα πχια.

Όλο έτσι λες αλλά δεν έρχεσαιτην αλλη φορα που θα πας ταβερνα για μπιφτεκια Ουρανια , πρεπει να ερθω να μου τα πεις οτι σε απασχολει![]()

Όλο έτσι λες αλλά δεν έρχεσαι![]()

Ίσωςεπειδη πας οταν δεν βρεχει![]()

το εχω ερευνησει
δεν ειναι ισως![]()

να πω μια σκληρη αληθεια που θα πονέσει πολυ στο σαιτ ;

ΜΟΝΟ ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑνα πω μια σκληρη αληθεια που θα πονέσει πολυ στο σαιτ ;
Λέγε θες ; αντεχεις ;; εχεις ψυχη ;;![]()
Δεν ειναι καλο ειναι οχι όπως παλιά αλλά καλόγια το πουτσο θα ειναι απο εκει![]()
στο νημα Κωλαράκια (γυμνά/ντυμένα) από γυναίκες-κοπέλες μας , αν η φωτο δειχνει κοπελα κατω απο 100 κιλά ειναι μούφαΜΟΝΟ ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Ευριπίδης δε τρώγεταιΝαι με τον ευρυπιδη εκει διπλα ειναι αυτοι
Κανεις σοβαρές αποκαλυψεις απόψεστο νημα Κωλαράκια (γυμνά/ντυμένα) από γυναίκες-κοπέλες μας , αν η φωτο δειχνει κοπελα κατω απο 100 κιλά ειναι μούφα
Δεν το εμαθες απο εμενα![]()