The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 56.976
- Πόντοι
- 40.655
Ναι. Και μαγείρισσα η μητέρα της. Άλλο να στο λέω και άλλο να λιώνει το μοσχαράκι στο στομα σου..
Τα φιλιά μου. Μου είναι πολύ συμπαθής.
Ναι. Και μαγείρισσα η μητέρα της. Άλλο να στο λέω και άλλο να λιώνει το μοσχαράκι στο στομα σου..
Προσωρινά να ξεκόψεις...εννοείται αυτό,αλλα και κάθε μέρα με μπριζόλες,σουβλάκια και πίτσες είναι κτηνωδία.Ε όχι και να ξεκοψω από σουβλάκια και πίτσες, μη με προσβάλεις ρε μαν!!
ΥΓ Το γιαούρτι ήταν 5%
Ευχαρίστως. Τώρα είμαι σπίτι μου. Θα της τα μεταφέρω αργότερα που θα επικοινωνήσουμε.Τα φιλιά μου. Μου είναι πολύ συμπαθής.
Ευ γέ για το γιαούρτι!Ε όχι και να ξεκοψω από σουβλάκια και πίτσες, μη με προσβάλεις ρε μαν!!
ΥΓ Το γιαούρτι ήταν 5%
Απο που τερολ?εσπρέσσο διπλό με καινούρια ποικιλία πολύ δυνατή
προφιτερόλ που σπέρνει
φουλ νερό
ανδριαΑπο που τερολ?
Τι τυριά μαν ?Ψητό μοσχάρι με σάλτσα μουστάρδας και πιλάφι
Τυριά
Τυροπιτα

Αναφορά!Τι τυριά μαν ?![]()
Τώρα βέβαια, έφαγε τυριά και τυρόπιτα.Τι τυριά μαν ?![]()
Τι τυριά μαν ?![]()
Aυτο!Αναφορά!
Όταν λέμε Τυριά, εννοούμε ΤΥΡΙΑ. όλα τα λευκά.
ΔΕΝ είναι τυριά η ονομασία τους.
Τον έχω ικανό να φαει κοτόπουλο με κοτόπιταΤώρα βέβαια, έφαγε τυριά και τυρόπιτα.
Σαν να τρως γιαούρτι και να πίνεις γάλα να κατέβει κάτω το γιαούρτι.
Άλλο το ένα ,άλλο το άλλο.Τώρα βέβαια, έφαγε τυριά και τυρόπιτα.
Σαν να τρως γιαούρτι και να πίνεις γάλα να κατέβει κάτω το γιαούρτι.
Βασικά τυρί ήταν, ξέφυγε ένα -α στην πληκτρολόγηση....Τι τυριά μαν ?![]()
Μάλλον το γιαούρτι φτιάχνεται από τσίπουρο.Άλλο το ένα ,άλλο το άλλο.
Με συγκινεις αλλά δεν εχω τέτοιο απωθημένο.Τον έχω ικανό να φαει κοτόπουλο με κοτόπιτα![]()
Υπάρχουν καραμέλες με ούζο ,ίσως φτιαχτεί και γιαούρτι με τσίπουρο.Μάλλον το γιαούρτι φτιάχνεται από τσίπουρο.
Ζουρλομανδύα και γρήγορα. Συγγνώμη, ξέχασα, ο Ζουρλομαδύας είναι σαν την στολή του ευζώνου. Δεν μπορείς να την φορέσεις μόνος.Υπάρχουν καραμέλες με ούζο ,ίσως φτιαχτεί και γιαούρτι με τσίπουρο.