You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τσίμπησες, μαν!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39K
- Εμφανίσεις 833K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.284
- Πόντοι
- 16.235
Δεν έχεις επιχειρηματικό δαιμόνιο τρελογιατρέ μου.Ζουρλομανδύα και γρήγορα. Συγγνώμη, ξέχασα, ο Ζουρλομαδύας είναι σαν την στολή του ευζώνου. Δεν μπορείς να την φορέσεις μόνος.

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εναλλακτικη προσέγγισηπορτοκαλόπιτα με γιαούρτι βιολογικό πρόβειο![]()
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 33.176
- Πόντοι
- 29.086
Κοιτάξτε, κύριε.Τον πέρασα από ηλεκτρομαγνήτη και τα τράβηξε όλα.
Ήταν 5% λιπαρά το γιαούρτι, με λοιπά σπιτικά υλικα
Σαπουνισμένα όλα με περισσή προσοχή και ξεφλουδισμενα
Εδώ την πάτησα, πόσο χρόνο ημισείας ζωης έχει το πλουτώνιο του Τσερνόμπιλ;
Χοληστερίνη 158.
Μάλλον τη γλίτωσα....
Το πλουτώνιο-239 έχει χρόνο ημιζωής ίσο με 24.000 χρόνια ημιζωής. Υπολογίστε επίσης ότι κάθε χρόνος ημιζωής ισούται με 2400 ημερολογιακά έτη.
Επίσης το Καίσιο-137 και το Στρόντιο-90 έχουν χρόνο ημιζωής 30 χρόνια. Άρα 30Χ2400=72.000 ημερολογιακά χρόνια.
Ως εκ τούτου παραμένω εις την αρχικήν ευχήν μου:

blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 33.176
- Πόντοι
- 29.086
Σύνελθε, παιδί μου!πορτοκαλόπιτα με γιαούρτι βιολογικό πρόβειο![]()
Τρώγοντας πορτοκαλόπιτα ενισχύεις τους μεγαλοτσιφλικάδες πορτοκαλοπαραγωγούς και σιτοπαραγωγούς, οι οποίοι χρησιμοποιούν σύγχρονους δούλους - μετανάστες στις καλλιέργειές τους.
Βιολογικό Πρόβειο;;;; Αφήνω στην άκρη τους μεγαλοκτηνοτρόφους, τους οποίους πλουτίζεις, σου υπενθυμίζω κάτι σχετικά με την ασθένεια <ευλογιά των προβάτων>.
Ως εκ τούτου σου εύχομαι ό,τι ακριβώς ευχήθηκα και στον κ. @gpikasso και δηλαδή ...

blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 33.176
- Πόντοι
- 29.086
Μοσχάρι= πίτα στις ορμόνες.Μεσημέρι μοσχάρι λεμονατο, ρυζι με λαχανικά, πατάτες τηγανιτές, φέτα, σπράιτ![]()
Λεμόνια= πίτα στα φυτοφάρμακα.
Ρύζι= από τους ορυζώνες του Βιετνάμ, που είναι γεμάτοι με τον πορτοκαλί παράγοντα των Η.Π.Α.
Λαχανικά= Φυτοφάρμακα, κοπριά, εντερόκοκκος.
Πατάτες τηγανιτές= Λιπαρά, τριγλυκερίδια, χοληστερόλη.
Φέτα=Λιπαρά, χολιστερόλη.
Σπράϊτ= .... Δεν περιγράφω άλλο ...

Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.533
- Πόντοι
- 6.256
Μα ήταν όλα από τα λίντλ αυτά έρχονται κατευθείαν απέξω και το πιο πιθανό η προέλευση τους να είναι από κανένα εργαστήριοΣύνελθε, παιδί μου!
Τρώγοντας πορτοκαλόπιτα ενισχύεις τους μεγαλοτσιφλικάδες πορτοκαλοπαραγωγούς και σιτοπαραγωγούς, οι οποίοι χρησιμοποιούν σύγχρονους δούλους - μετανάστες στις καλλιέργειές τους.
Βιολογικό Πρόβειο;;;; Αφήνω στην άκρη τους μεγαλοκτηνοτρόφους, τους οποίους πλουτίζεις, σου υπενθυμίζω κάτι σχετικά με την ασθένεια <ευλογιά των προβάτων>.
Ως εκ τούτου σου εύχομαι ό,τι ακριβώς ευχήθηκα και στον κ. @gpikasso και δηλαδή ...![]()
ΔΕΝ έχω προδώσει τις ιδέες μου με αυτά
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 33.176
- Πόντοι
- 29.086
Το οποίο εργαστήριο εδράζεται στο Πακιστάν ή στην Ινδία και οι εργαζόμενοι εκεί έναντι πινακίου φακής είναι ανήλικοι και κατά την 12ωρη εργασία τους έχουν καθήκον επίσης να ικανοποιούν σεξουαλικά τα αφεντικά τους.Μα ήταν όλα από τα λίντλ αυτά έρχονται κατευθείαν απέξω και το πιο πιθανό η προέλευση τους να είναι από κανένα εργαστήριο
ΔΕΝ έχω προδώσει τις ιδέες μου με αυτά
gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 17.444
- Πόντοι
- 8.695
Ρε παιδιά, πολύ γεροπαράξενος έχει γίνει ο κύριος μπλιζαρντ.
Δεν έχει κανείς καμιά μελαχρινή να του γνωρίσει για να στανιαρει λιγο;
Σύνελθε, παιδί μου!
Ως εκ τούτου σου εύχομαι ό,τι ακριβώς ευχήθηκα και στον κ. @gpikasso και δηλαδή ...![]()
Μοσχάρι= πίτα στις ορμόνες.
Λεμόνια= πίτα στα φυτοφάρμακα.
Ρύζι= από τους ορυζώνες του Βιετνάμ, που είναι γεμάτοι με τον πορτοκαλί παράγοντα των Η.Π.Α.
Λαχανικά= Φυτοφάρμακα, κοπριά, εντερόκοκκος.
Πατάτες τηγανιτές= Λιπαρά, τριγλυκερίδια, χοληστερόλη.
Φέτα=Λιπαρά, χολιστερόλη.
Σπράϊτ= .... Δεν περιγράφω άλλο ...
![]()
Το οποίο εργαστήριο εδράζεται στο Πακιστάν ή στην Ινδία και οι εργαζόμενοι εκεί έναντι πινακίου φακής είναι ανήλικοι και κατά την 12ωρη εργασία τους έχουν καθήκον επίσης να ικανοποιούν σεξουαλικά τα αφεντικά τους.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 33.176
- Πόντοι
- 29.086
Παρεμπιπτόντως και μια και το αναφέρατε ...Ρε παιδιά, πολύ γεροπαράξενος έχει γίνει ο κύριος μπλιζαρντ.
Μήπως έχετε μία μελαχρινή φίλη να μου γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα;;;
gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 17.444
- Πόντοι
- 8.695
Έχω αλλά δεν σας τη γνωρίζω γιατί αντί για καρδούλα, μου βάλατε θυμό στο προηγούμενο ποστ. Θα σας γνωρίσω μόνο οριτζιναλ κοκκινομάλλεςΠαρεμπιπτόντως και μια και το αναφέρατε ...
Μήπως έχετε μία μελαχρινή φίλη να μου γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα;;;
gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 17.444
- Πόντοι
- 8.695
Από πού η ποικιλία; Χαρμάνι ή μονοποικιλιακη;εσπρέσσο διπλό με καινούρια ποικιλία πολύ δυνατή
προφιτερόλ που σπέρνει
φουλ νερό
Τι σπερνει το προφιτερόλ;
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 33.176
- Πόντοι
- 29.086
Δεν θέλω άλλες ξανθές ούτε ginger hair στην ζωή μου!Έχω αλλά δεν σας τη γνωρίζω γιατί αντί για καρδούλα, μου βάλατε θυμό στο προηγούμενο ποστ. Θα σας γνωρίσω μόνο οριτζιναλ κοκκινομάλλες
ENOUGH!!!
Μελαχρινές ακόμη και αν αυτές είναι από το Μενίδι ή το Ζεφύρι...
ΜΟΝΟ ΜΕΛΑΧΡΙΝΕΣ!
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.284
- Πόντοι
- 16.235
Aρα...για να φάμε ψωμάκι του Θεού ζητάμε βεβαίωση από το Γ.Χ.Κ.ότι ο σιτος είναι ελληνικός η γινόμαστε σαν τους μπουστηδεους που δεν τρώνε ψωμί για να μην βγουν στην παραλία με ψωμάκια και δεν δείχνει ωραίο το στρινγκ πάνω τους.Κοιτάξτε, κύριε.
Το πλουτώνιο-239 έχει χρόνο ημιζωής ίσο με 24.000 χρόνια ημιζωής. Υπολογίστε επίσης ότι κάθε χρόνος ημιζωής ισούται με 2400 ημερολογιακά έτη.
Επίσης το Καίσιο-137 και το Στρόντιο-90 έχουν χρόνο ημιζωής 30 χρόνια. Άρα 30Χ2400=72.000 ημερολογιακά χρόνια.
Ως εκ τούτου παραμένω εις την αρχικήν ευχήν μου:![]()
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.284
- Πόντοι
- 16.235
Οι μελαχροινές βγάζουν μια μίζερη πλεμποδευτεριλα ενώ οι ξανθιές και οι κοκκινομάλλες βγάζουν φάση Κεντρικής ,Βόρειας και Ανατολικής Ευρωπης .Δεν θέλω άλλες ξανθές ούτε ginger hair στην ζωή μου!
ENOUGH!!!
ΜΟΝΟ ΜΕΛΑΧΡΙΝΕΣ!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 33.176
- Πόντοι
- 29.086
ΖΗΤΩ η μελαχρινή πλέμπα!Οι μελαχροινές βγάζουν μια μίζερη πλεμποδευτεριλα ενώ οι ξανθιές και οι κοκκινομάλλες βγάζουν φάση Κεντρικής ,Βόρειας και Ανατολικής Ευρωπης .
gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 17.444
- Πόντοι
- 8.695
Παρακαλώ να μου στέλνετε τις ξανθιές και ginger hair και υπόσχομαι να σας στέλνω τις μελαχρινές, οι οποίες, ευτυχώς για εσάς, είναι πολυπληθέστερες και ερωτικοτερες...Δεν θέλω άλλες ξανθές ούτε ginger hair στην ζωή μου!
ENOUGH!!!
ΜΟΝΟ ΜΕΛΑΧΡΙΝΕΣ!
κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 45.632
- Πόντοι
- 21.395
ΖΗΤΩ η μελαχρινή πλέμπα!
zzz13 on Instagram: "In 1981, two football Diego Maradona and Pelé shared a legendary moment on live TV. During a lighthearted show, Maradona, full of charm, invited Pelé to join him for a playful challenge - header juggling. With smiles on their fac
158K likes, 8,226 comments - azzamchik13 on October 24, 2025: "In 1981, two football Diego Maradona and Pelé shared a legendary moment on live TV. During a lighthearted show, Maradona, full of charm, invited Pelé to join him for a playful challenge - header juggling. With smiles on their faces...
www.instagram.com
κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 45.632
- Πόντοι
- 21.395
Παρακαλώ να μου στέλνετε τις ξανθιές και ginger hair και υπόσχομαι να σας στέλνω τις μελαχρινές, οι οποίες, ευτυχώς για εσάς, είναι πολυπληθέστερες και ερωτικοτερες...
Brisa Productions on Instagram: "Que les digo ♂️"
37K likes, 508 comments - brisaproductions on September 27, 2025: "Que les digo ♂️".
www.instagram.com
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 21K