rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 47.232
- Πόντοι
- 19.321
Είπα μήπως έγινε κανένα λάθοςΓλυκανισο;;;
Εγώ δεν σε έβρισα τυπε
μη το παίρνεις σοβαρά και δώσουμε ραντεβού θανάτου για το γλυκάνισο,
ούτε έμενα μου αρέσει
Είπα μήπως έγινε κανένα λάθοςΓλυκανισο;;;
Εγώ δεν σε έβρισα τυπε
εγώ τυπε,αν δεν κάνω λογκ ιν μέχρι αύριο βάλτε με στα κηδειοχαρτα του μπουΤο Ford ποιος το οδηγάει μετα από τόσα τσίπουρα μεσημεριάτικα;
Θα φτάσεις σπίτι είναι σίγουρο. Το θέμα είναι μην έχεις και ραβασάκι στην τσέπη από την τροχαία...εγώ τυπε,αν δεν κάνω λογκ ιν μέχρι αύριο βάλτε με στα κηδειοχαρτα του μπου![]()
Να ρωτήσει Νικ και Ατζελο που είναι τα στημένα μπλόκα, δικός μας άνθρωπος είναι μην την πατήσει.Θα φτάσεις σπίτι είναι σίγουρο. Το θέμα είναι μην έχεις και ραβασάκι στην τσέπη από την τροχαία...![]()
Με τόσα που ήπια πάω για αυτοφόρω όχι για ραβασακιΘα φτάσεις σπίτι είναι σίγουρο. Το θέμα είναι μην έχεις και ραβασάκι στην τσέπη από την τροχαία...![]()
Αυτό ΟΚ λύνεται. Για τα σχολιανά που θα ακούσει στο σπίτι που έφαγε έξω και θα μείνει το φαί στην κατσαρόλα έχουμε λύση να τον βοηθήσουμε; Η να του συστήσουμε να προτιμήσει το αυτόφωρο που λέει;Να ρωτήσει Νικ και Ατζελο που είναι τα στημένα μπλόκα, δικός μας άνθρωπος είναι μην την πατήσει.
Πολλά νερά ( κατά προτίμηση ΑρρένΑ) αραιώνουν το αλκοόλ στο τέστ και είναι χωνευτικά.Αυτό ΟΚ λύνεται. Για τα σχολιανά που θα ακούσει στο σπίτι που έφαγε έξω και θα μείνει το φαί στην κατσαρόλα έχουμε λύση να τον βοηθήσουμε; Η να του συστήσουμε να προτιμήσει το αυτόφωρο που λέει;
Και με το γεμάτο στομάχι;Πολλά νερά ( κατά προτίμηση ΑρρένΑ) αραιώνουν το αλκοόλ στο τέστ και είναι χωνευτικά.
Ναι κάνουν καλό.Και με το γεμάτο στομάχι;
Τράβα και στον διάολο!

Από πού το μιλφειγ μαν ?Kαρμποναρα σπιτικη,σαλατα σεφ,ζιρο και σε λιγο μιλφειγ φρεσκαδουρα.
ΑρχονταςKαρμποναρα σπιτικη,σαλατα σεφ,ζιρο και σε λιγο μιλφειγ φρεσκαδουρα.
Αναστασία μαν ηλιουπολη παρόμοιο με Δέσποινας.Από πού το μιλφειγ μαν ?
Απο που μαν?Μπέργκερακι με κορόνα![]()
Μπέργκερακι με κορόνα![]()

Από simply burgerΑπο που μαν?