tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.114
- Πόντοι
- 1.406
Και κορυφαίο κοκΑναστασία μαν ηλιουπολη παρόμοιο με Δέσποινας.

Και κορυφαίο κοκΑναστασία μαν ηλιουπολη παρόμοιο με Δέσποινας.

νιόκι μπουράτα νερό κρέμα καραμελέ
τώρα μπουράτα που λέει ο λόγος 3 λαβας κιρί πήρα και τα έκανα μπαλίτσα και τα πέταξα πάνω σε σαλάτα μπαρμπαστάθηςΑπό ποιό κασεροκομείο η μπουράτα, κύριε;
τώρα μπουράτα που λέει ο λόγος 3 λαβας κιρί πήρα και τα έκανα μπαλίτσα και τα πέταξα πάνω σε σαλάτα μπαρμπαστάθης![]()
και γιατί όχι?

Ελληνοπρεπεστερη θα ήτο ίσως η εκδοχή "λαβας τυρί"....τώρα μπουράτα που λέει ο λόγος 3 λαβας κιρί πήρα και τα έκανα μπαλίτσα και τα πέταξα πάνω σε σαλάτα μπαρμπαστάθης![]()
Όταν μαγειρική γίνεται τέχνη....και γιατί όχι?
προχθές είχα φτιάξει αυθεντική καρμπονάρα με μακαρόνια Νο6 και την άλμη από τη φέτα του lidl αυτή που έχει γεύση νέφτι που έπηξε σε βαρέλι με κασερομπογιά![]()
λαβάς τιρί το λέγαμε στο κωργιόΕλληνοπρεπεστερη θα ήτο ίσως η εκδοχή "λαβας τυρί".....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όταν μαγειρική γίνεται τέχνη.....
Ελληνοπρεπεστερη θα ήτο ίσως η εκδοχή "λαβας τυρί".....
Δηλαδή πρέπει να κάνουμε χρωματική ανάλυση;Λαβάς ΚΑΣΕΡΙ.
Είναι κίτρινο το λαβάς. ΚΙΤΡΙΝΟ!
Μάστορα για γκουαντζαλε τι να βάλω ;και γιατί όχι?
προχθές είχα φτιάξει αυθεντική καρμπονάρα με μακαρόνια Νο6 και την άλμη από τη φέτα του lidl αυτή που έχει γεύση νέφτι που έπηξε σε βαρέλι με κασερομπογιά![]()
κοίταξε αυτά τα εργαλεία δεν πιστεύω ότι θα κάνουν δουλειά θα σου βγει νιανιά η φάσηΜάστορα για γκουαντζαλε τι να βάλω ;
Έχει προσφορά ταινιολειαντηρα πάγκου με τροχό λείανσης στα 39,99 να τον ρίξω στο τηγάνι μαζί με το ρεύμα ;
Leaflets
www.lidl-hellas.gr
Μην αργείς να απαντήσεις τα μακαρόνια τα θέλω Al dente .
Ευχαριστω εκ των προτέρων

Oh la la...λαβάς τιρί το λέγαμε στο κωργιό
τώρα που έγινα πρωτεβουσιάνος επιχειρηματίας το λέω La Vache qui rit με προφορά κιόλας
Aσπρο είναι .Λαβάς ΚΑΣΕΡΙ.
Λαβάς ΚΑΣΕΡΙ.
Ανακατεργασμενα τυριά είναι αυτά με πρόσθετα κλπ κλπ. Κατά τη γνώμη μου δεν δικαιούνται να ονομάζονται καν τυρια, προσβάλλουν το είδος....Aσπρο είναι .
Προς το κίτρινο νομίζω είναι οι κασερομπαλιτσες Mπαμπιμπελ.
Τι καφέ δικέ μου??Τυροπιτακια κιμαδοπιτακια σάντουιτς κουλούρια γεμιστα χυμο τωρα καφε
4 απλο σκετο φρεντο εσπρέσοΤι καφέ δικέ μου??
Πόσα;Τυροπιτακια κιμαδοπιτακια σάντουιτς κουλούρια γεμιστα χυμο τωρα καφε