argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.157
- Πόντοι
- 16.235
Mηπως από ΤαΡζανια;Από πού ψαρευτηκε η πέρκα εννοούσε. Τανζανια, λίμνη ταγκανικα;
Mηπως από ΤαΡζανια;Από πού ψαρευτηκε η πέρκα εννοούσε. Τανζανια, λίμνη ταγκανικα;
Άντε να χαθείς και λέω κι εγώ ποια μπισκότα λέει χουντικά;
Δεν τα πιάνετε με τη πρώτη πρέπει να σας τα κάνω κέρματαΆντε να χαθείς και λέω κι εγώ ποια μπισκότα λέει χουντικά;![]()
Όχι, πιο εξωΣτο πεζόδρομο μαν προς ησαπ?
Προς τα λουλούδιαΌχι, πιο εξω
από κηφισό ύψος ρέντηΑπό πού ψαρευτηκε η πέρκα εννοούσε. Τανζανια, λίμνη ταγκανικα;
Sorry μαν αλλά δεν βλέπω σέλινο και δεν μπορώ να κάνω λάικ,Φασολάδα και σαλάτα![]()
Να σου στείλω πινέζα; Δεν περίσσεψε τίποτα, κάτι πίτες κομμένες μόνο...Προς τα λουλούδια![]()
Οχι εχουμε βραδυ τουρ εγω αγιος Ροντρίγκο τομαχοκ κτλΝα σου στείλω πινέζα; Δεν περίσσεψε τίποτα, κάτι πίτες κομμένες μόνο...
Ναι,επίσης η σαλατα εινσι δείγμα?Sorry μαν αλλά δεν βλέπω σέλινο και δεν μπορώ να κάνω λάικ,
κανονικά βάζεις τα φύλλα για να ισορροπήσει τη ντομάτα και το καρότο
και μπούκοβο δεν βλέπω![]()
Από που μαν κοτόπουλο ολόκληρο?Ολόκληρο κοτοπουλο στα κάρβουνα ,ανοιχτο σε σχήμα πεταλούδα , μια ντοματα, ψωμι, για φρούτο μανγκο.
πολυ δεν ειναι 1 κοτοπουλο?Ολόκληρο κοτοπουλο στα κάρβουνα ,ανοιχτο σε σχήμα πεταλούδα , μια ντοματα, ψωμι, για φρούτο μανγκο.
Πάντως καρότο έχειSorry μαν αλλά δεν βλέπω σέλινο και δεν μπορώ να κάνω λάικ,
κανονικά βάζεις τα φύλλα για να ισορροπήσει τη ντομάτα και το καρότο
και μπούκοβο δεν βλέπω![]()
Ναι, το καρότο έχει γλυκιά γεύση και θα βγήκε γλυκιά η φασολάδα, άμα θέλεις την άλλη φορά δοκίμασε να βάλεις και σέλινο, τέσπα φιλικά το λέω.Πάντως καρότο έχει
Είναι στα κάρβουνα τακη και μινιπολυ δεν ειναι 1 κοτοπουλο?
πολυ δεν ειναι 1 κοτοπουλο?
αν εχει ψαχνο, σε μπουκωνει...τιποτα δεν ειναι ρε Τακη ενα κοτόπουλο να πουμε , μεζες είναι![]()
Πες τα μαντιποτα δεν ειναι ρε Τακη ενα κοτόπουλο να πουμε , μεζες είναι![]()
Απο του Tamirez στην avenida castelo brancoΑπό που μαν κοτόπουλο ολόκληρο?
Σελινο ειναι mustΝαι, το καρότο έχει γλυκιά γεύση και θα βγήκε γλυκιά η φασολάδα, άμα θέλεις την άλλη φορά δοκίμασε να βάλεις και σέλινο, τέσπα φιλικά το λέω.