rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.580
- Πόντοι
- 15.446
Το μετράω ακριβώς στο όριο για να μη με πιάσουν στο αλκοτέστΓιατί 400μλ και όχι μισοκιλο μαν?

Το μετράω ακριβώς στο όριο για να μη με πιάσουν στο αλκοτέστΓιατί 400μλ και όχι μισοκιλο μαν?
πόσο είναι όριο μανΤο μετράω ακριβώς στο όριο για να μη με πιάσουν στο αλκοτέστ![]()
έχω αγοράσει συσκευή από φαρμακείο και το μετράωπόσο είναι όριο μαν
Τάκη συνήθως τα μπουκάλια είναι 750.Το ξυδι βγαίνει σε 400μλ.ε αμα το μπουκαλι ηταν τοσο, τι να κανει ο τυπος?
να ζητησει απο διπλα και ενα σφηνοπότηρο?
![]()
πήγαινε το εκεί που πειράζουν τα ταξύμετρα οι ταρίφες για να στο πειράξουν να γλιτώνεις με παραπάνω από 400μλέχω αγοράσει συσκευή από φαρμακείο και το μετράω
Για να το πάρει το ποτάμι, έχει εδώ κοντά μια κάβα και το αγοράζω σε ασκόΤάκη συνήθως τα μπουκάλια είναι 750.Το ξυδι βγαίνει σε 400μλ.
Πάρε κατρουτσο και βαζε μισοκιλοΓια να το πάρει το ποτάμι, έχει εδώ κοντά μια κάβα και το αγοράζω σε ασκό
αλλά για να μην ξεφύγω το μετράω με δοσομετρητή
ασκος ειναι αυτο με την κανουλα?Για να το πάρει το ποτάμι, έχει εδώ κοντά μια κάβα και το αγοράζω σε ασκό
αλλά για να μην ξεφύγω το μετράω με δοσομετρητή
Από συνοικιακό βρωμικοαπο που το τσιζμπεργερ?
Ναιασκος ειναι αυτο με την κανουλα?
με 400μλ ποσο δειχνει το αλκοτεστ?
δεν εχω δοκιμασει ποτέ πεκορινοΜακαρόνια με κιμά 6 νουμερο,κιμας αναμεικτος, τυρι πεκορινο μισο κιλο απο πανω,σαλατα τουρλου,ζιρο.
Δοκίμασε χάνειςδεν εχω δοκιμασει ποτέ πεκορινο
Αναλόγως τον οργανισμό , άμα πιει μια κοπέλα 50 κιλά ίδια ποσότηταμε 400μλ ποσο δειχνει το αλκοτεστ?
Ειδικά RomanoΔοκίμασε χάνεις
Αυτό δεν είναι πάντα κακό...δε κατάλαβα![]()