Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.964
- Πόντοι
- 1.346
εμφιαλωμενο,αυτο που διαφημιζει ο ΤεντογλουΑπό που το υδωρ μαν?
εμφιαλωμενο,αυτο που διαφημιζει ο ΤεντογλουΑπό που το υδωρ μαν?
H κόκα κόπηκε σε γραμμές;Αν ναι κόπηκε με μαχαίρι ή με κάρτα;νιοκι
σαλάτα ντάκος
μανιτάρια πλευρώτους
κόκα
κρέμα σοκολάτα
Λουκανικο Τζουμαγιάς;φασολαδα (φασολια Καστοριας),λουκανικο Τζουμαγιας,φετα,ελιες Καλαμων,υδωρ
πηγε ενας φιλος προχθες στα Σερρας και ξηγηθηκεΛουκανικο Τζουμαγιάς;
Που το βρήκες ρε παικτη;Στο έστειλαν με το λεωφορείο;
Καλα τον γάμησε....έμαθε ο κάθε Λούλης Κουκλεντες να τρώει σουβλάκια και γύρο κάθε μέρα λες και είχε και στο χωριό του και τώρα τον ξυνιζουν οι μπάμιες .
πηγε ενας φιλος προχθες στα Σερρας και ξηγηθηκε

Tραπεζι για 6;12 μπιφτεκια , μιση μεριδα πατατα , 1 τζατζικι , μια βεργα κοντοσουβλι κοτοπουλο , 3 λιτρα εμφιαλωμένο , 2 φετες χαλβα σιμιγδάλι με ΚΑΝΕΛΑ , 3 σφηνακια ΓΚΡΑΠΑ![]()
Tραπεζι για 6;
τυπε τι εγινε με τον τασο δουση και σου επιτεθηκε ετσι στα καλα καθουμενα?12 μπιφτεκια , μιση μεριδα πατατα , 1 τζατζικι , μια βεργα κοντοσουβλι κοτοπουλο , 3 λιτρα εμφιαλωμένο , 2 φετες χαλβα σιμιγδάλι με ΚΑΝΕΛΑ , 3 σφηνακια ΓΚΡΑΠΑ![]()
τυπε τι εγινε με τον τασο δουση και σου επιτεθηκε ετσι στα καλα καθουμενα?
μιλαμε για βαρεις χαρακτηρισμους προς το προσωπο σου....
![]()
1,1 млн. гледания · 28 хил. реакции | «Ακόμα τρέχεις ρε μ@λ@κ@ Δούση;» Ατάκα από γνωστό λαμόγιο,Ελληνάρα απατεώνα της διπλανής πόρτας! ❤️Ο τύπος μια ζωή στην Ρεμούλα! ΠΟΤΕ φυλακή,αλλά πάντα με μπίζνες καφέ,βενζινάδικα κλπ Πάντα χαλαρός,πάντα πρώτο
«Ακόμα τρέχεις ρε μ@λ@κ@ Δούση;» Ατάκα από γνωστό λαμόγιο,Ελληνάρα απατεώνα της διπλανής πόρτας! ❤️Ο τύπος μια ζωή στην Ρεμούλα! ΠΟΤΕ φυλακή,αλλά πάντα με μπίζνες καφέ,βενζινάδικα κλπ Πάντα...www.facebook.com

Ναι μαν ετσι,ο Νικ που γυρίζει παλι να δεις τις κάμερες τις καινούργιες
εγω δεν εχω φιλους απατεωνες , ολη μερα εργασία ημουν , ουτε χρόνο για να βαλω βενζινη δεν ειχα![]()

σορρυ τυπε, νομιζα οτι ελεγε για σενα...με μπερδεψε εκει που ειπε οτι εκλεβε τον ΦΠΑ....
εγω δεν εχω φιλους απατεωνες , ολη μερα εργασία ημουν , ουτε χρόνο για να βαλω βενζινη δεν ειχα![]()
σε εδειρε ο δουσης μαν?πρωινο απο Τασο , 3 τυροπιτες ,
το κυλικειο της φυλακης αυτα ειχεσε εδειρε ο δουσης μαν?![]()

τι ωρα ξυπνανε εκει και τρωνε 3 πιτες?το κυλικειο της φυλακης αυτα ειχε![]()
6 εγερτηριο απαντεςτι ωρα ξυπνανε εκει και τρωνε 3 πιτες?
δε ξέρω τι εννοείςH κόκα κόπηκε σε γραμμές;Αν ναι κόπηκε με μαχαίρι ή με κάρτα;
σε εδειρε ο δουσης μαν?![]()