raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 25.452
- Πόντοι
- 5.006
δεν εχω φαει ποτε σπαραγγιΣήμερα ομελέτα φούρνου (6 αυγά ελευθέρας) με σπαράγγια και φρέσκο κρεμμύδι, σαλάτα χωριάτικη με φέτα Καλαβρύτων και 100 γρ ψωμί ολικής/προζύμι.
δεν εχω φαει ποτε σπαραγγιΣήμερα ομελέτα φούρνου (6 αυγά ελευθέρας) με σπαράγγια και φρέσκο κρεμμύδι, σαλάτα χωριάτικη με φέτα Καλαβρύτων και 100 γρ ψωμί ολικής/προζύμι.
Όχι μιαΔυο μαν δυο λεμε.
Μια μιση τοτε.Όχι μια
Κάνουν καλό και μπορείς να τα συνδυάσεις σε πολλές συνταγές.δεν εχω φαει ποτε σπαραγγι
Τα τρώω και ωμά σε φάση σαλάτα. Αλλά ακόμα δεν είναι η εποχή τους, Τάκη.δεν εχω φαει ποτε σπαραγγι
...δε γαμιομαστε να ασπρίσουμε λέω εγώ...ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ!Επειδή εσείς το ζητήσατε...
Παστίτσιο με κριθαράκι by AI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χανεις!δεν εχω φαει ποτε σπαραγγι
Ναι είναι της άνοιξης, αλλά βρίσκεις.Τα τρώω και ωμά σε φάση σαλάτα. Αλλά ακόμα δεν είναι η εποχή τους, Τάκη.
Από πού το τσαλαφουτι μαν ?Και για να κάνω και καμια ενημέρωση στο σαη/προσφορα στους συναγωνιστές,σαλάτα πρασιναδες, με πεταμενα μέσα κομμάτια μορταδέλα και δυο μεγάλες κουταλιές τσαλαφουτι, λάδι, ξυδι, αλάτι, ψωμί. Μπυρα Φιξ.
![]()
Πριν το φαγι για μετά;Και για να κάνω και καμια ενημέρωση στο σαη/προσφορα στους συναγωνιστές,σαλάτα πρασιναδες, με πεταμενα μέσα κομμάτια μορταδέλα και δυο μεγάλες κουταλιές τσαλαφουτι, λάδι, ξυδι, αλάτι, ψωμί. Μπυρα Φιξ.
![]()
Στέφανος παλιο μπακάλικο Φραντζή και βρεσθενης νέο κόσμο. Πέφτει ξυλο στο λογαριασμό αλλά έχει πολυ καλα πραγματα. Αν πας, παρε και όσπρια χυμαΑπό πού το τσαλαφουτι μαν ?![]()
Ε μα........θειο ρωτα και το ΑΙ ποιος πλενει τα κατσαρολικα μετα
Φασολάδα γεμιστα εχει γαμηθει στα κλανιδια ρε μανΓεμιστά κρύα απο χτες,φέτα
Τώρα σταφύλι άσπρο άνευ κουκουτσιων εννοειται
Τι φετα μαν?Φακή σήμερα
Ελιές γεμίστες με πιπεριά
Φέτα
Ψωμί λευκό με σουσάμι
Τι γεμιστά μαν?Γεμιστά κρύα απο χτες,φέτα
Τώρα σταφύλι άσπρο άνευ κουκουτσιων εννοειται
ΑνιθοΤι γεμιστά μαν?
Ντομάτα? Πιπεριά? Μελιτζάνα? Κολοκυθι?
Τι ανιθο? Γεμιστο?
Μέχρι στιγμής αφλογιστιαΦασολάδα γεμιστα εχει γαμηθει στα κλανιδια ρε μαν![]()
Ντομα πιπεριά , κλασσικά πράγματαΤι γεμιστά μαν?
Ντομάτα? Πιπεριά? Μελιτζάνα? Κολοκυθι?