Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 164.422
- Πόντοι
- 16.131
Ο κιμάς στο παστίτσιο πρέπει να είναι περασμένος από την μηχανή μια φοράΉταν μια πρόταση, όχι πρόσκληση σε δείπνο![]()

Ο κιμάς στο παστίτσιο πρέπει να είναι περασμένος από την μηχανή μια φοράΉταν μια πρόταση, όχι πρόσκληση σε δείπνο![]()

Στείλε επιλογές για ψήφιση και θα το κάνω κάποια στιγμή. Στείλε inbox Πάω να ηρεμήσω τώρα λίγο γιατί τσιμπάω Panadol cold&Flu και σούπα.Θείο βάλε μια ψηφοφορία ποια συνταγή της ΑΙ για παστίτσιο με κριθαράκι είναι καλύτερη...![]()
Και εγω αδελφεΣτείλε επιλογές για ψήφιση και θα το κάνω κάποια στιγμή. Στείλε inbox Πάω να ηρεμήσω τώρα λίγο γιατί τσιμπάω Panadol cold&Flu και σούπα.![]()
Δεν το γνώριζα...Ο κιμάς στο παστίτσιο πρέπει να είναι περασμένος από την μηχανή μια φορά![]()
Οχι δυοΟ κιμάς στο παστίτσιο πρέπει να είναι περασμένος από την μηχανή μια φορά![]()
Δυο μαν δυο λεμε.Όχι μία
Δύο θέλει για μακαρόνια με κιμά![]()
δεν εχω φαει ποτε σπαραγγιΣήμερα ομελέτα φούρνου (6 αυγά ελευθέρας) με σπαράγγια και φρέσκο κρεμμύδι, σαλάτα χωριάτικη με φέτα Καλαβρύτων και 100 γρ ψωμί ολικής/προζύμι.
Όχι μιαΔυο μαν δυο λεμε.
Μια μιση τοτε.Όχι μια
Κάνουν καλό και μπορείς να τα συνδυάσεις σε πολλές συνταγές.δεν εχω φαει ποτε σπαραγγι
www.gastronomos.gr
Τα τρώω και ωμά σε φάση σαλάτα. Αλλά ακόμα δεν είναι η εποχή τους, Τάκη.δεν εχω φαει ποτε σπαραγγι
...δε γαμιομαστε να ασπρίσουμε λέω εγώ...ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ!Επειδή εσείς το ζητήσατε...
Παστίτσιο με κριθαράκι by AI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χανεις!δεν εχω φαει ποτε σπαραγγι
Ναι είναι της άνοιξης, αλλά βρίσκεις.Τα τρώω και ωμά σε φάση σαλάτα. Αλλά ακόμα δεν είναι η εποχή τους, Τάκη.
Από πού το τσαλαφουτι μαν ?Και για να κάνω και καμια ενημέρωση στο σαη/προσφορα στους συναγωνιστές,σαλάτα πρασιναδες, με πεταμενα μέσα κομμάτια μορταδέλα και δυο μεγάλες κουταλιές τσαλαφουτι, λάδι, ξυδι, αλάτι, ψωμί. Μπυρα Φιξ.
![]()

Πριν το φαγι για μετά;Και για να κάνω και καμια ενημέρωση στο σαη/προσφορα στους συναγωνιστές,σαλάτα πρασιναδες, με πεταμενα μέσα κομμάτια μορταδέλα και δυο μεγάλες κουταλιές τσαλαφουτι, λάδι, ξυδι, αλάτι, ψωμί. Μπυρα Φιξ.
![]()
Στέφανος παλιο μπακάλικο Φραντζή και βρεσθενης νέο κόσμο. Πέφτει ξυλο στο λογαριασμό αλλά έχει πολυ καλα πραγματα. Αν πας, παρε και όσπρια χυμαΑπό πού το τσαλαφουτι μαν ?![]()

Ε μα........θειο ρωτα και το ΑΙ ποιος πλενει τα κατσαρολικα μετα