Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.084
- Πόντοι
- 2.606
Ολυμπι ολυμπι ΟλυμπιακέΑμα τα ξανά φας ορφανά θα γίνεις γαύρος. Μόλις σου έκανα την κατάλληλη ευχή. Αν τολμάς ξανά φατα ορφανά.![]()
Ολυμπι ολυμπι ΟλυμπιακέΑμα τα ξανά φας ορφανά θα γίνεις γαύρος. Μόλις σου έκανα την κατάλληλη ευχή. Αν τολμάς ξανά φατα ορφανά.![]()
Καλως ήρθες στο σωστό δρόμο και πάλι. Από παντού σε έχω έναν από εμάς.Ολυμπι ολυμπι Ολυμπιακέ![]()
Πάω στο περίπτερο ,με έπιασε μια πελώρια λαχτάρα για μιλκο τώρα που αλλαξοπιστησαΚαλως ήρθες στο σωστό δρόμο και πάλι. Από παντού σε έχω έναν από εμάς.
Θα σου αρέσει, θα δεις.Πάω στο περίπτερο ,με έπιασε μια πελώρια λαχτάρα για μιλκο τώρα που αλλαξοπιστησα![]()
την γνώμη σας μύστες
ποιό είναι το καλύτερο αλλαντικό για τοστ ? τι βάζετε ?
για πείτε
ΟχιΟύτε καν , έχω φάει πολλές φορές κ πάλι επιστρέφω στο σωστό το ορθοδοξο
Πες τα κι εσύ...!Ούτε καν , έχω φάει πολλές φορές κ πάλι επιστρέφω στο σωστό το ορθοδοξο
Περίμενα να ενισχύεις χορηγό, αλλά δεν πειράζει.Όλα μεσα μαν,νερο Θεονη.
Μου ειχε τελειωσει μαν του χορηγού.Περίμενα να ενισχύεις χορηγό, αλλά δεν πειράζει.
Με μακαρόνι Νο2 ή με κοφτό μακαρονάκι;Παστίτσιο![]()
αν δεν ειναι καλη η μπεσαμελ, δεν τρωγεται το παστιτσιοΠαστίτσιο![]()
να ρωτησουμε αθηναιο γι αυτοειναι και γαμησι το πλυσιμο του ταψιου τακη...
ενδιαφερον μου ακουγεται και θα το συζηταγα αλλα θα φας αναφορες απο κακοβουλους εδω μεσαΜε μακαρόνι Νο2 ή με κοφτό μακαρονάκι;
Βάλε φωτό για να καταλάβουμε τι εννοείς μακαρονάκι κοφτό.Με μακαρόνι Νο2 ή με κοφτό μακαρονάκι;
τι καναρινακι ρε ? αισχος να τρως πουλακιαΒάλε φωτό για να καταλάβουμε τι εννοείς καναρινάκι κοφτό.
Το διόρθωσα αδερφέ γαμω τον κορεκτορατι καναρινακι ρε ? αισχος να τρως πουλακια