troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.755
- Πόντοι
- 5.506
εξηγησε λιγο για τα θειωδη....ειναι αυτα που σου καινε το στομαχι αν πιεις 3 ποτηρια γαμω τα θειωδη μου?+δυο ποτήρια σαββατιανο Μάρκου 2022 χωρίς θειωδη![]()
εξηγησε λιγο για τα θειωδη....ειναι αυτα που σου καινε το στομαχι αν πιεις 3 ποτηρια γαμω τα θειωδη μου?+δυο ποτήρια σαββατιανο Μάρκου 2022 χωρίς θειωδη![]()
Ναι αυτά. Και που σου γυρνάει το μάτι μετά το τρίτο ποτηρι.εξηγησε λιγο για τα θειωδη....ειναι αυτα που σου καινε το στομαχι αν πιεις 3 ποτηρια γαμω τα θειωδη μου?
ω να γαμησω.....μιλα νωριτερα ρε μανΝαι αυτά. Και που σου γυρνάει το μάτι μετά το τρίτο ποτηρι.
Χαχαχαχ τα άγρια πουλιά πάντως γαμάνεΤο διόρθωσα αδερφέ γαμω τον κορεκτορα
Μονο ο τόμαχοκ μπορεί να στα πει αυτάω να γαμησω.....μιλα νωριτερα ρε μαν

Φρέσκα τηγανιτά? Κροκέτες? Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.μπακαλιαρακια,χωριατικη σαλατα και μαρουλι
Μονο ο τόμαχοκ μπορεί να στα πει αυτά![]()

τηγανι,ανευ σσκορδαλιας..Αναφορα για την ελλειψη σκορδαλιαςΦρέσκα τηγανιτά? Κροκέτες? Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.
Πλέον χωρίς μέτρηση για θειωδη, απαγορεύεται να μας γράφεις τι ήπιεςΤσιπούρα υδατοκαλλιέργειας στη λαδόκολλα, παντζάρια με λάδι/ξύδι/σκόρδο
και σαββατιανό (δεν μέτρησα τα θειώδη)
Sorry μαν την επόμενη φορά θα τα μετρήσωΠλέον χωρίς μέτρηση για θειωδη, απαγορεύεται να μας γράφεις τι ήπιες
ΝΑΙ πρεπει να γραφουμε για τα θειωδη ρε παλιολεπροιΠλέον χωρίς μέτρηση για θειωδη, απαγορεύεται να μας γράφεις τι ήπιες
Τουλάχιστον έχεις το γνώθι σε αυτοντηγανι,ανευ σσκορδαλιας..Αναφορα για την ελλειψη σκορδαλιας
πες θειωδη ρε παλιοκαριολη αλλιως βανμακαρόνια με τυρί
σαλάτα
νερό
Σκέτο τυρί μαν?μακαρόνια με τυρί
σαλάτα
νερό
τι τυρι?μακαρόνια με τυρί
σαλάτα
νερό
Νούμερο μακαρονιών και τυρί ή κασέρι ;μακαρόνια με τυρί
τι σαλάτα;σαλάτα
τι νερό από βρύση, από πηγάδι ή εμφιαλωμένο;