Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ρε μαλακα και εγω το ιδιο σκεφτηκαΘα γίνει ανταπόκριση μόλις έρθει το παιδι
εισαι πλεμπα και δεν εχεις μπαρμπεκιου και ψηστες?Στο φουρνο Τάκη, σπίτι μου είμαι.
Κανονικά θέλεις αναφορά για τη σάλτσα στα μακαρόνια. Μανιτάρια και κόκκινη σάλτσα είναι για διαγραφή από το σαη αλλά έκανα ότι δεν το είδα

Τούτο είναι για το ένα άτομο, άλλο τόσο έχει και για το δεύτερο.Για 2 ατομα λιγο ειναι
Γιατί δεν λες ότι με έβαλες να δοκιμάσω πρώτος μήπως και σε δηλητηρίασω;μεζες ειναι , τοσο τρωω για να δοκιμη , να δω αν ειναι καλο για να του πω να μου βαλει![]()
αυτα ειναι μεχρι το 0-1 αδερφε στο 30....Τούτο είναι για το ένα άτομο, άλλο τόσο έχει και για το δεύτερο.
Έχει και συνοδευτικά, ντομάτες, Γραβιέρας ψωμιά, πατάτες, τα έγραψα παραπάνω. (Ξέχασα τις πατάτες ΟΚ)
![]()
Γιατι?Κανονικά θέλεις αναφορά για τη σάλτσα στα μακαρόνια. Μανιτάρια και κόκκινη σάλτσα είναι για διαγραφή από το σαη αλλά έκανα ότι δεν το είδα![]()
Έχουμε πει στο μαγαζι να κρατήσει δεύτερη δόση αν χρειαστεί.αυτα ειναι μεχρι το 0-1 αδερφε στο 30....
μετα τι θα κανετε?
Δεν φαινονται πολυ ποιοτικα...Τούτο είναι για το ένα άτομο, άλλο τόσο έχει και για το δεύτερο.
Έχει και συνοδευτικά, ντομάτες, Γραβιέρας ψωμιά, πατάτες, τα έγραψα παραπάνω. (Ξέχασα τις πατάτες ΟΚ)
![]()
ΈτσιΓιατι?

Νομίζεις.Δεν φαινονται πολυ ποιοτικα...
Μετα το ευρωπαικο τροπαιο μας εχει φυγει και το αγχος....βλεπουμε τα ματς με ουισκακι, πούρο και σταυροπόδι...ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!!! ΤΙ ΜΑΤΣΑΡΑ
ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ!
ΝΑΙΜετα το ευρωπαικο τροπαιο μας εχει φυγει και το αγχος....βλεπουμε τα ματς με ουισκακι, πούρο και σταυροπόδι...
Το κοτοπουλο φαινεται παραψημενο και γκαγκανιασμενο...το κοντοσουβλι στεγνο και ταλαιπωρημενο...Νομίζεις.
Νομιζεις. Θα σε φέρω εκεί στο μαγαζι που τα φτιάχνει να τα δοκιμάσεις.Το κοτοπουλο φαινεται παραψημενο και γκαγκανιασμενο...το κοντοσουβλι στεγνο και ταλαιπωρημενο...
Σα πουλακι θα κοιμηθείς μαν![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()