raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.673
- Πόντοι
- 5.006
εχει ζεστη ακομα για ουισκιΟυίσκι Τακη
εχει ζεστη ακομα για ουισκιΟυίσκι Τακη
Εγώ βότκα πινω Τάκη αλλά είχα ξεκινήσει με μπυρες από το μεσημέρι,μετά βρέθηκα κάπου που έπιναν μαυρο Τζωνη και αφου είχαν ανοίξει τα Βέμπερ θα έπινα και μπλε οινόπνευμαεχει ζεστη ακομα για ουισκι

ειναι ζεστη για μπλε οινοπνευμαΕγώ βότκα πινω Τάκη αλλά είχα ξεκινήσει με μπυρες από το μεσημέρι,μετά βρέθηκα κάπου που έπιναν μαυρο Τζωνη και αφου είχαν ανοίξει τα Βέμπερ θα έπινα και μπλε οινόπνευμα![]()
ΝαιΝαι. Καλύτερα νέφτι.![]()
Έχω και λίγη Super plus δώθε. Έλα να τα τσουξουμεΕγώ βότκα πινω Τάκη αλλά είχα ξεκινήσει με μπυρες από το μεσημέρι,μετά βρέθηκα κάπου που έπιναν μαυρο Τζωνη και αφου είχαν ανοίξει τα Βέμπερ θα έπινα και μπλε οινόπνευμα![]()
Από που το νέφτι μαν?Ναι. Καλύτερα νέφτι.![]()
Από που το νέφτι μαν?

Ζακετα να πάρεις.Σάββατο είχε λαίλαπα Τάκη.
Οχι πολυ φαγητό αλλά ΠΟΛΥ ποτο. Τώρα ξεπλένω την αμαρτία![]()
Το ίδιο έκανα κ γω στο χωριό(εδώ έχουν της γειτονιάς,κ ξηρά και νερό...)Εγώ όχι μόνο ταιζω τα αποφάγια μου στα αδέσποτα της γειτονιάς αλλά μεριμνω και για το νεράκι τους ειδικά εν μέσω του μακρόσυρτου ερημοπρεπους καλοκαιριού.
Καλά έκανες αν και κάποιοι λένε ότι δεν πρέπει να τα'ι'ζουμε άγρια ζώα.Το ίδιο έκανα κ γω στο χωριό(εδώ έχουν της γειτονιάς,κ ξηρά και νερό...)
Πέρα,απ' τις πέντε γάτες κ τον σκύλο πουχω στο πατρικό μου,έβαζα νερό σε μπωλ για τα τσακάλια και πέταγα αποφάγια σε αγρό..
Τα εξαφάνιζαν την άλλη μέρα...
Πεινάνε τα ζουδια....
Με τι μαν συνοδεία,απο που το κοκκινιστό κρεοπωλείο η μαρκετ?Κοκκινιστό με μπύρα randler 2% αλκοόλ![]()
Τσίμπησε ελαφρά τώρα για να τον κρατήσει μέχρι το βράδυ με τον αγώνα. Εκείνη την ώρα θα έχει λαίλαπα.και χόρτασες?
![]()
ειδα φρικαρισμενους τυπους στα ε φουντ να προλαβουν παραγγελιες 9.45 με 11.30 απο ενα μονο αφμκαι χόρτασες?
![]()
ναι θα εχει κοψίδια το βραδυ αυτοςΤσίμπησε ελαφρά τώρα για να τον κρατήσει μέχρι το βράδυ με τον αγώνα. Εκείνη την ώρα θα έχει λαίλαπα.
Γιατί εγώ τι θα έχω; Και δεν έχω βάλει τίποτα στο στόμα μου μέχρι τώρα.ναι θα εχει κοψίδια το βραδυ αυτος