Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.079
Πόντοι
16.235
Και βάλε...
Παίζει ναταν και προϊστορικό μαμουθι,της ιουρασειας περιόδου!
(Με την πείνα πάντως που είχα,από τις 5 το πρωί στο πόδι κ γυρνώντας 7 σπίτι,και λύκο τον έτρωγα!
Υγ...τα "ρέστα" ( κόκκαλα,πετσες..)θα πάνε συστημένο κέρασμα στους τετράποδους φίλους μου,το σκυλί του γείτονα την Ρεα,κ τον αλανιαρη,πλην όμως ευγενικό γέρικο γατούλη της διπλανής πολυκατοικίας που με καλησπεριζει πάντα όταν γυρίζω τα βράδια κατά τις 11 απ' τη δουλεια!)
Εγώ όχι μόνο ταιζω τα αποφάγια μου στα αδέσποτα της γειτονιάς αλλά μεριμνω και για το νεράκι τους ειδικά εν μέσω του μακρόσυρτου ερημοπρεπους καλοκαιριού.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.427
Πόντοι
5.006
Μεσημέρι γεμιστά δυο πιπεριες σε εστιατόριο. Καλά ήταν. Βράδυ πρασιναδες, ένα κρεμμύδι και μια μελιτζάνα τουρσί. Τις φτιάχνει φιλος. Ψωμί. Λαδά έψα.
:coffee:
φουλ υγιεινα....
ολους θα μας θαψεις....

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.065
Πόντοι
1.406
εχει ζεστη ακομα για ουισκι
Εγώ βότκα πινω Τάκη αλλά είχα ξεκινήσει με μπυρες από το μεσημέρι,μετά βρέθηκα κάπου που έπιναν μαυρο Τζωνη και αφου είχαν ανοίξει τα Βέμπερ θα έπινα και μπλε οινόπνευμα :hi:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.404
Πόντοι
5.506
Εγώ βότκα πινω Τάκη αλλά είχα ξεκινήσει με μπυρες από το μεσημέρι,μετά βρέθηκα κάπου που έπιναν μαυρο Τζωνη και αφου είχαν ανοίξει τα Βέμπερ θα έπινα και μπλε οινόπνευμα :hi:
ειναι ζεστη για μπλε οινοπνευμα

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.452
Πόντοι
28.246
Έχω και λίγη Super plus δώθε. Έλα να τα τσουξουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom