ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 45.930
- Πόντοι
- 6.756
Τάιλεροχι αδερφε μονος,,,,μας γαμησε το βαρ
ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΗ ΚΟΥΠΑ ΒΑΖΕΛΙΝΕΣ
![]()

Τάιλεροχι αδερφε μονος,,,,μας γαμησε το βαρ
![]()
ανθρακούχοτι νερο?
γιατι?ανθρακούχο![]()
ΝΑΙοχι αδερφε μονος,,,,μας γαμησε το βαρ
![]()
γιατί μπορώγιατι?
Έτσι μαν αρχοντικάΠοικιλία κρεατικών : Πανσετα χοιρινή ,παιδάκι αρνί,μπιφτέκι,κοτόπουλο φιλέτο κ συκωτακι, χωριάτικο λουκάνικο. Μανιτάρια,τυριά,πατάτες τηγανητές,πιτες
Τώρα ουισκακι
με λουκανικο;αμα γινει σεισμος μεσα στο ΠΣΚ δεν αναλαμβανω τις αποζημιωσεις
![]()
με κουκουτσια ή χωρίς?γιαουρτι με μελι και ασπρο σταφυλι,το βραδυ δεν θελει υπερβολες
Ποικιλία κρεατικών : Πανσετα χοιρινή ,παιδάκι αρνί,μπιφτέκι,κοτόπουλο φιλέτο κ συκωτακι, χωριάτικο λουκάνικο. Μανιτάρια,τυριά,πατάτες τηγανητές,πιτες
Τώρα ουισκακι
Μαζί τρωγατε και πίνατε;Ποικιλία κρεατικών με της αλοιφές της, σαλάτα τζατζίκι .![]()
ρε συ τα κουκουτσια δεν τα τρωμε,βλαπτουν στο στομαχιμε κουκουτσια ή χωρίς?
το μελι τι ηταν?ρε συ τα κουκουτσια δεν τα τρωμε,βλαπτουν στο στομαχι
Απο μελισσεςτο μελι τι ηταν?
Το μεσημεριανό απογοητευτικό.Επαρχια λατινοαμερικανικη σημερα.
Ολα χειροποιητα παραδοσιακα , αλλη φαση.
Ας γραψω ετσι για πλακα γιατι κανεις δεν γνωρίζει.
Tapioca, crema de nata, pe do moleque.
Ανυπομονω για το μεσημεριανό
Στο μελι ειμαι καλοφαγας.Πευκο,θυμαρι,βελανιδια,ερεικη,τα παντα.Οταν επισκεπτομαι καποιο μερο αγοραζω τοπικο μελι.Αποψε τιμησα βελανιδιάτο μελι τι ηταν?
το ερεικη τι ειναι?Στο μελι ειμαι καλοφαγας.Πευκο,θυμαρι,βελανιδια,ερεικη,τα παντα.Οταν επισκεπτομαι καποιο μερο αγοραζω τοπικο μελι.Αποψε τιμησα βελανιδιά
Αειθαλής θάμνος.Το μέλι ερείκης έχει μεγαλη περιεκτικότητα σε φαινόλες, ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και έχει τη μοναδική ιδιότητα να ρίχνει τη χοληστερίνη.το ερεικη τι ειναι?
εγω εχω βελανιδιαςΑειθαλής θάμνος.Το μέλι ερείκης έχει μεγαλη περιεκτικότητα σε φαινόλες, ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και έχει τη μοναδική ιδιότητα να ρίχνει τη χοληστερίνη.