Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.565
- Πόντοι
- 28.246
Αναφορά γιατί τα χόρτα είναι τελείως στεγνά. Λάδι γιοκ.![]()
Έφαγα και σταφύλι σουλτανίνα ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ
Αναφορά γιατί τα χόρτα είναι τελείως στεγνά. Λάδι γιοκ.![]()
Έφαγα και σταφύλι σουλτανίνα ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ
Έβαλα αλλά είναι κάτω και δεν φαίνεται και δεν είναι απλά χόρτα είναι σταμναγκάθι.Αναφορά γιατί τα χόρτα είναι τελείως στεγνά. Λάδι γιοκ.
Είναι σαν να μην έβαλες αν δεν φαίνεται το λάδι. Η αναφορά ισχύει.Έβαλα αλλά είναι κάτω και δεν φαίνεται και δεν είναι απλά χόρτα είναι σταμναγκάθι.
Αυτό το χόρτο είναι είδος άγριου ραδικιού και πίνω το ζουμί σκέτοτα χόρτα όπως και η χωριάτικη δε θέλουν λάδι
με λεμόνι και αλάνι είναι μια χαρά![]()
εμένα μου αρέσουν χόρτα με λεμόνι και αλάτι και φέτα αλλά χωρίς λάδια και τέτοιαΑυτό το χόρτο είναι είδος άγριου ραδικιού και πίνω το ζουμί σκέτο
ή με λίγο λεμόνι για θεραπευτικούς λόγους.
Τη γλυτώνεις την αλλη φορα να βαλεις λαδι μέχρι πάνω.Αυτό το χόρτο είναι είδος άγριου ραδικιού και πίνω το ζουμί σκέτο
ή με λίγο λεμόνι για θεραπευτικούς λόγους.
Ηρεμα μαν τσιμπαμεεμένα μου αρέσουν χόρτα με λεμόνι και αλάτι και φέτα αλλά χωρίς λάδια και τέτοια
στις ταβέρνες που πας στα τιγκάρουν στο λάδι εμετός
Στον παππου δεν εφερες ομως καμμια για να ντιμπινταει
Κάι τα χόρτα και η χωριάτικη θέλουν λάδι.τα χόρτα όπως και η χωριάτικη δε θέλουν λάδι
με λεμόνι και αλάτι είναι μια χαρά![]()
Πριτς. Στεγνά στα φέρνουν. Γι'αυτό και οταν ζητάω χόρτα του λέω φερε και λάδι μαζί. Τα ίδια και στην χωριάτικη.στις ταβέρνες που πας στα τιγκάρουν στο λάδι εμετός
στεγνά στα φέρνουν στα εστιατόρια....όχι στις ταβέρνες...Πριτς. Στεγνά στα φέρνουν. Γι'αυτό και οταν ζητάω χόρτα του λέω φερε και λάδι μαζί. Τα ίδια και στην χωριάτικη.
Και στις ταβέρνες. Δεν πολυπαω σε εστιατόρια.στεγνά στα φέρνουν στα εστιατόρια....όχι στις ταβέρνες...
εγώ σε όποια ταβέρνα έχω πάει το κολυμπάνε...Και στις ταβέρνες. Δεν πολυπαω σε εστιατόρια.
Αναλόγως γιατί δεν είναι όλα τα χόρτα ίδια, άλλο τα βλήτα, άλλο τα σέσκουλα, άλλο οι βρούβες και άλλο τα άγρια ραδίκια.στεγνά στα φέρνουν στα εστιατόρια....όχι στις ταβέρνες...
Είπαμε δε μετράμε την πίτσα με κομμάτια, να αναφέρεις διαγώνιο αν ήταν κυκλική ή μήκος πλευρών και εμβαδό αν ήταν ορθογώνια.Πιτσα λαιτ 18 κομματια σπεσιαλ,σαλατε σεφ,ζιρο.
Καλά, εσένα και με την σύριγγα μια σταγόνα να σου ρίξουν πάλι για λίμνη θα το δεις.εγώ σε όποια ταβέρνα έχω πάει το κολυμπάνε...
το λάδι αν είναι πολύ επισκιάζει όλη τη σαλάτα....άσε που σε πάει ρουκέτα μετά![]()
Κεσκεσε πίτσα λάιτ αδερφέ;Πιτσα λαιτ 18 κομματια σπεσιαλ,σαλατε σεφ,ζιρο.
Κοιμούνται όρθιοι και πληρώνουν ξενοδοχείο αυτοί...ας κάνουν τουρισμό στα χωριά τους αυτοι οι μαλακες νεοελληνες.Ναι ρε μαν, σωστά τα λες. Η τοπική κουζίνα είναι δείγμα του πολιτισμού του τόπου που πας και οφείλεις να τη δοκιμάσεις.
Κάποιοι Έλληναρες πάνε Ταϊλάνδη, Ισλανδία και Γη του πυρός και ψάχνουν να βρουν μαγαζί για να φάνε γύρο και μουσακά....
Έλεος!!
Ναι για να περνάει η ωρα αδελφε,απο veronaΚεσκεσε πίτσα λάιτ αδερφέ;